«Γι αυτό δεν έχετε Αναισθησιολόγους στο ΓΝ Λαμίας»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 11:43 «Γι αυτό δεν έχετε Αναισθησιολόγους στο ΓΝ Λαμίας»

Ξέσπασε "πόλεμος": Αιχμηρή ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη, με αφορμή τα «εντέλλεσθε» για τους αναισθησιολόγους στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Στο στόχαστρο του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων βρέθηκε στο ΓΝ Λαμίας, ο οποίος μεταξυ άλλων τονίζει ότι δεν πρέπει οι Αναισθησιολόγοι του Νοσοκομείου Τρικάλων «να πληρώνουν» την έλλειψη πρόνοιας και φροντίδας του ΓΝ Λαμίας, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στο πρόσωπο της Διευθύντριας του Αναισθησιολογικού Τμήματος, κ. Λεμονιάς Παλιαλέξη.

Διαβάστε τη σκληρή ανακοίνωση του κ. Δημήτρη Παρθένη, που ανάρτησε το trikalanews.gr.

«Στο Γ.Ν. Λαμίας εδώ και πάρα πολύ καιρό -χρόνια θα μπορούσε κανείς να πει- ο αριθμός των Αναισθησιολόγων είναι ανεπαρκής, τόσο για το μέγεθός του όσο και για τον ρόλο του σαν Νοσοκομείο. Είναι μάλιστα γνωστό ότι, με ευθύνη της ίδιας της Διευθύντριας του Αναισθησιολογικού Τμήματος, κ. Λεμονιάς Παλιαλέξη, κατά το παρελθόν υπήρξε άρνηση προκήρυξης νέων θέσεων, καθώς το τότε υφιστάμενο προσωπικό (τέσσερις Αναισθησιολόγοι) ήταν επαρκές… κατά την άποψή της. Ο μικρός αριθμός διατηρήθηκε «για ευνόητους λόγους».

Θέσεις Αναισθησιολόγων έχουν υπάρξει εδώ και αρκετό καιρό στο Νοσοκομείο της Λαμίας, οι κρίσεις όμως δεν ολοκληρώθηκαν και παραμένουν σε εκκρεμότητα. Η Διοίκηση του Γ.Ν. Τρικάλων μάλιστα δέχτηκε κριτική για το γεγονός ότι φρόντισε να υπάρχει πρώιμα και άμεσα επαρκής αριθμός Αναισθησιολόγων με στόχο την κάλυψη των αναγκών του καθώς και την ανάπτυξή του.

Στη συνεχιζόμενη και παρατεταμένη έλλειψη Αναισθησιολόγου του Γ.Ν.Λαμίας, το Γ.Ν. Τρικάλων έχει συμβάλλει πλείστες όσες φορές αγόγγυστα και ασφαλώς οι γιατροί του Αναισθησιολογικού Τμήματος αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει οι Αναισθησιολόγοι του Νοσοκομείου μας «να πληρώνουν» την έλλειψη πρόνοιας και φροντίδας σε σταθερή βάση και τα προβλήματα που προκύπτουν σε άλλα Νοσοκομεία.

Τελούμε αναμένοντας τις άμεσες και κατεπείγουσες ενέργειες της Διοίκησης της 5ης Υ.ΠΕ
.».

Το συγκεκριμένο θέμα σχολιάζει με ένα επίσης αιχμηρό τρόπο και η Δ/ντρια του Αναισθησιολογικού του Νοσοκομείου των Τρικάλων, κ. Στέλλα Ντούβλη, η οποία κάνει λόγο για ΕΔΕ στη Λαμία και αναρωτιέται γιατί στο νοσοκομείο των Τρικάλων προσέρχονται Επικουρικοί γιατροί, ενώ κάνεις δεν πάει στη Λαμία? 

Δείτε το σχόλιό της στο trikalanews.gr.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com