Λεμονιά Παλιαλέξη: «Θα δώσουν λόγο στη Δικαιοσύνη οι συκοφάντες»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 17:34 Λεμονιά Παλιαλέξη: «Θα δώσουν λόγο στη Δικαιοσύνη οι συκοφάντες»

«Αβάσιμα και συκοφαντικά...» χαρακτηρίζει η Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, κ. Λεμονιά Β. Παλιαλέξη, τα όσα καταλογίζουν σε βάρος της οι συνάδελφοί της από το Νοσοκομείο Τρικάλων, με αφορμή τα «εντέλλεσθε» για τους αναισθησιολόγους στο Νοσοκομείο Λαμίας (διαβάστε εδώ).

Από τον δικηγόρο της Διευθύντριας του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Γ.Ν. Λαμίας κ. Δημήτρη Κουμπάρο, εστάλη η παρακάτω απάντηση - δήλωση:

Η εντολίς μου κ. Λεμονιά Β. Παλιαλέξη,  Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας,  μετά από την αβάσιμη και με επίκληση πλήρως αναληθών στοιχείων δημόσια επίθεση,  που δέχθηκε από τον Διοικητή και τη Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων,  έχει να δηλώσει τα επόμενα προς αποκατάσταση της Αληθείας:

ΔΗΛΩΣΗ

Δημοσιεύονται στον διαδικτυακό ιστότοπο  trikalanews.gr και,  κατά αναπαραγωγή,  σε πλείστους διαδικτυακούς ιστοτόπους δηλώσεις του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και σχόλια της Διευθύντριας του Αναισθησιολογικού Τμήματος του εν λόγω Νοσοκομείου,  στις οποίες οι προαναφερόμενοι αβάσιμα και συκοφαντικά αποδίδουν σε μένα ευθύνες για την υποστελέχωση του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Μια και μόνη απάντηση εν πρώτοις:  Στο συνολικό χρονικό διάστημα,  στο οποίο ασκώ τα καθήκοντα της Διευθύντριας του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας,  ουδέποτε διατύπωσα την άποψη,  ότι δήθεν το Τμήμα δεν χρειάζεται άλλους Ιατρούς,  ενώ αντίθετα κατ΄ επανάληψη και με μακρά σειρά υπηρεσιακών εγγράφων μου έχω επισημάνει τη,  διαχρονική κατά τα τελευταία έτη,  σοβαρή υποστελέχωση του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και έχω ζητήσει την αναγκαιούσα πλήρωση των κενών θέσεων,  επιπρόσθετα δε έχω συμβάλει στην,  παρά τις εν λόγω εγγενείς δυσχέρειες,  ομαλή λειτουργία του Τμήματος πραγματοποιώντας συνεχώς μέχρι και δώδεκα κατά μήνα πλήρεις εφημερίες,  όταν το εκ του Νόμου ανώτατο μηνιαίο όριο εφημεριών είναι εξ.

Αυτά επί του παρόντος.  Τα υπόλοιπα στην Ελληνική Δικαιοσύνη,  στην οποία οι προαναφερόμενοι συκοφάντες θα δώσουν λόγο των πράξεών τους.-

ΛΕΜΟΝΙΑ Β. ΠΑΛΙΑΛΕΞΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση