Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 10:25 Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα

Ανοιχτά  σήμερα τα εμπορικά καταστήματα και στη Λαμία, πρώτη Κυριακή από την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων, από τις 11:00' το πρωί έως τις 6:00' το απόγευμα. 

Την ίδια ώρα η διοίκηση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στον κλάδο του εμπορίου. 

«Στις 14 Γενάρη, για μία ακόμα Κυριακή, οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο καλούνται να ξεχάσουν την ημέρα ανάπαυσής τους, να ξεχάσουν τις οικογένειές τους και τον ελεύθερο χρόνο τους και να προσέλθουν να εργαστούν, διότι έτσι έχουν αποφασίσει οι δανειστές, η κυβέρνηση και οι μεγάλοι εργοδότες. Αυτή την Κυριακή 14.1.2018 και μετά από τρεις συνεχόμενες Κυριακές τον Δεκέμβρη, θα λειτουργήσουν ξανά όλα τα εμπορικά καταστήματα και οι αλυσίδες, λόγω των εκπτώσεων, όπως προβλέπει η μνημονιακή νομοθεσία του 2013 (Ν. 4177/13), την οποία η κυβέρνηση άφησε άθικτη», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.  

Τέλος, καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου να μετέχουν στην απεργία, καθώς και να πάρουν μέρος στις κατά τόπους συγκεντρώσεις των σωματείων και των Εργατικών Κέντρων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση