Άρον άρον εκκένωσαν οικισμό τσιγγάνων στον ποταμό Καράμπαλη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 15:50 Άρον άρον εκκένωσαν οικισμό τσιγγάνων στον ποταμό Καράμπαλη

Στην πλήρη εκκένωση του οικισμού των αθιγγάνων στη θέση Μαύρικα, του Δήμου Καρδίτσας, προχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (13/1/18) οι αρχές, λόγω κινδύνου πλημμυρών.

Ο οικισμός βρίσκεται δίπλα στον ποταμό Καράμπαλη, η στάθμη του οποίου βρισκόταν από το πρωί σε υψηλά επίπεδα και από την στιγμή που υπήρξε υπερχείλιση κρίθηκε αναγκαίο να εκκενωθεί ο οικισμός προκειμένου να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Δείτε βίντεο του KarditsaLive.Net από την ώρα της εκκένωσης του οικισμού:

Οι κάτοικοι απομακρύνθηκαν είτε με τα δικά τους οχήματα, όσοι είχαν αυτή την δυνατότητα, είτε με οχήματα της πυροσβεστικής που μπορούσαν να μεταφέρουν άτομα, είτε με της αστυνομίας και της Περιφερειακής Ενότητας, τουλάχιστον έως την διασταύρωση του δρόμου Καρδίτσα - Μέλισσα, όπου και ανέμεναν λεωφορεία του ΚΤΕΛ για να τους μεταφέρουν.

Οι κάτοικοι του οικισμού οδηγήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Λυκείου στην Καρδίτσα, όπου τους ανέμενε ο δήμαρχος κ. Αλεξάκος και ο αντιδήμαρχος κ. Τίκας. Το συγκεκριμένο κτίριο θα αποτελέσει το κατάλυμά τους και εφόσον δεν επαρκέσει θα επιστρατευτεί και ο χώρος στο γυμναστήριο του 2ου Λυκείου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε πολλές ακόμη φωτογραφίες στο KarditsaLive.Net 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση