Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πυροβόλησε το γιο με καραμπίνα μπροστά στον πατέρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 12:18 Πυροβόλησε το γιο με καραμπίνα μπροστά στον πατέρα

Όλα έγιναν τα ξημερώματα μέσα σε έναν στάβλο - Ο 21χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα - Αναζητείται ο 54χρονος δράστης.

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τις νυχτερινές ώρες στο χωριό Βασιλόπουλο του Αστακού. Ο 54χρονος αναζητείται γιατί φέρεται να πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν 21χρονο με το περιστατικό να λαμβάνει χώρα σε στάβλο στις 2:00' τα ξημερώματα.

Σε εξέλιξη είναι  πλέον οι εκτεταμένες αναζητήσεις από την αστυνομία με την έρευνα να ενεργείται από το οικείο Α.Τ. Ξηρομέρου. Ο νεαρός φέρει σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα και θα υποβληθεί σε χειρουργείο .

Ειδικότερα, σύμφωνα με το agrinionews.gr ο δράστης μετέβη στο ποιμνιοστάσιο όπου βρισκόταν ο νεαρός με τον 54χρονο πατέρα του με τους οποίους είχε προσωπικές διαφορές .

Μετά από έντονο καυγά απείλησε τον πατέρα και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο μια φορά εναντίον του 21χρονου τραυματίζοντας τον στην κοιλιά.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε άμεσα  με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και εν συνεχεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Παράλληλα σε βάρος του δράστη που αναζητείται σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.