"Εγκαινιάζουν" τον Ε65 οι αγρότες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 23:03 "Εγκαινιάζουν" τον Ε65 οι αγρότες

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου οι αγρότες της Καρδίτσας ανεβάζοντας τα τρακτέρ στον αυτοκινητόδρομο Ε-65.

Στην μαζική σύσκεψη αγροτικών Συλλόγων που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (15/1) στον Παλαμά όπως καταγράφει το KarditsaLive.Net αποφασίστηκε τα τρακτέρ της Καρδίτσας να κινηθούν την παραπάνω ημερομηνία στον κόμβο του Ε-65 στο "Δέλτα" και να πάρουν θέση πάνω στον νέο αυτοκινητόδρομο, χωρίς να ξεκαθαρίζεται αν θα υπάρξει αποκλεισμός.

Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα από εκπροσώπους τουλάχιστον 20 χωριών του νομού μας που εκπροσωπήθηκαν στη σύσκεψη από σχεδόν 100 αγρότες. Η συμμετοχή δείχνει σύμφωνα με τους διοργανωτές την αποφασιστικότητα του αγροτικού κόσμου, όπως και ο μεγάλος αριθμός τρακτέρ που βρίσκονται στις πλατείες των χωριών.

Εν τω μεταξύ την Τρίτη 16 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για να συντονιστεί πανελλαδικά η δράση και θεωρείται βέβαιη η πραγματοποίηση τουλάχιστον ενός συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη, το διάστημα 1 με 4 Φεβρουαρίου, όταν και είναι προγραμματισμένη η έκθεση Agrotika.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση