Filmmakers2018: Οι μαθητές κινηματογραφούν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 11:37 Filmmakers2018: Οι μαθητές κινηματογραφούν

Ο 2ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, με το διαγωνιστικό κομμάτι να παρουσιάζεται στις 21 Απριλίου 2018.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν και η προβολή των βραβευμένων ταινιών και η  απονομή θα πραγματοποιηθεί   την παραπάνω ημερομηνία στο  Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών - Κολλεγίου Ψυχικού του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

Καταληκτική ημερομηνία ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Διαγωνισμό όπως τροποποιήθηκε είναι η ΤΡΙΤΗ 16/01/2018 και ΩΡΑ 23.59

Καταληκτική ημερομηνία ΥΠΟΒΟΛΗΣ των ψηφιακών παραγωγών όλων των κατηγοριών μέχρι  και την ΤΕΤΑΡΤΗ 14/02/2018 και ΩΡΑ 15.00.

Πέρυσι μοιράστηκαν 29 βραβεία σε Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας με το Γυμνάσιο - Λυκειακή Τάξη  Στύρων Ευβοίας, σε συνεργασία με τα Ειδικά Γυμνάσια - Λύκεια Κωφών και Βαρήκοων Αγίας Παρασκευής και Αργυρούπολης, να κατακτά δύο βραβεία και το Εσπερινό Γυμνάσιο Χαλκίδας ένα ειδικό βραβείο.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης των σκέψεων, των φόβων και των ελπίδων τους, χωρίς περιορισμούς και έξω από προκαθορισμένα πρότυπα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση