Ημερίδα μελισσοκομίας από τη Νεολαία Τσούκας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 20:51 Ημερίδα μελισσοκομίας από τη Νεολαία Τσούκας

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Νεολαίας Τσούκας Φθιώτιδας –“ Όρειος Μείραξ” διοργανώνει ημερίδα μελισσοκομίας η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:00 στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού.

Στόχος τους η ενημέρωση όσων ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα στην περιοχή ξεκινούν έναν κύκλο ημερίδων προσπαθώντας να δώσουν λύσεις στα προβλήματά τους.

Τα θέματα που θα περιλαμβάνει η ημερίδα θα αφορούν την ισχύουσα νομοθεσία, μελισσοτοξικά, μελισσοκομικά φυτά, ασθένειες μελισσών και βασιλοτροφία με ομιλητές την κυρία Τσαλή Ελευθερία, Κτηνίατρο και τον κύριο Μιχαχείλη Κωνσταντίνο, Γεωπόνο.

Στο τέλος θα γίνει και παρουσίαση βιολογικών σκευασμάτων για τις ασθένειες των μελισσών από τον κ. Καφόρο Κωνσταντίνο, Κτηνίατρο.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ημερίδα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6974 496 205 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Προσαρμοσμένη αναζήτηση