Σταϊκούρας: Αδιέξοδη και αναποτελεσματική η κυβερνητική πολιτική (Βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 21:35 Σταϊκούρας: Αδιέξοδη και αναποτελεσματική η κυβερνητική πολιτική (Βίντεο)

«Όλοι μαζί για τη Φθιώτιδα του 2030…»

Συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των συμπερασμάτων του από τις συναντήσεις που είχε με τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα, παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης (17/1/18) ο βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας.

Η συνέντευξη δόθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ της ΝΔ στην πλατεία Ελευθερίας, καθώς επρόκειτο για καθαρά πολιτικές συναντήσεις που είχαν στόχο συγχρόνως με την ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων και την ανταλλαγή απόψεων στη βάση της βελτίωσης της λειτουργίας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Τα συμπεράσματα που κατέθεσε ο βουλευτής ήταν χωρισμένα σε τρία μέρη:

Το 1ο ότι η κυβερνητική πολιτική έχει αποτύχει σε όλα σχεδόν τα μεγάλα πεδία (οικονομία, υγεία, παιδεία κλπ), το 2ο ότι διογκώθηκαν προβλήματα που αφορούν το νομό και την τοπική κοινωνία και το 3ο ότι οι απαιτήσεις των πολιτών από τη ΝΔ είναι αυξημένες και ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα ανταποκριθεί «όπως διαχρονικά το χει πράξει», όπως σημείωσε ως «η μεγάλη, πατριωτική, φιλελεύθερη, κοινωνική και ριζοσπαστική πολιτική δύναμη της χώρας».

Αυτό πάντως που φρόντισε να τονίσει ο κ. Σταϊκούρας ήταν η έλλειψη συνεργασίας με την κυβέρνηση που δεν ενημερώνει για σημαντικά θέματα όπως το Πανεπιστήμιο, το Νοσοκομείο, η ΠΕΛ και το πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό του Υποθηκοφυλακείου Αταλάντης.

Δείτε την αρχική τοποθέτηση του κ. Σταϊκούρα:

Τον κ. Σταϊκούρα συνόδευσαν στο πάνελ οι, Δημήτρης Δρακάκης, Πρόεδρος Περιφερειακής Οργάνωσης ΝΔ Στερεάς Ελλάδας, Στέλιος Κανέλλος, Πρόεδρος ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, Ταξιάρχης Ζαλοκώστας, Σύνδεσμος Εκλογικής Ετοιμότητας στην Περιφερειακή Οργάνωση ΝΔ Στερεάς Ελλάδας και Βαγγέλης Κολώνιας Ευάγγελο, πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ Φθιώτιδας.

Σύντομα σύμφωνα με τον κ. Σταϊκούρα θα ξεκινήσει 2ος κύκλος συναντήσεων με τους Δήμους της Φθιώτιδας, πρωτοβουλία που είχε αναλάβει από πέρυσι συγκεντρώνοντας προβλήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, έχοντας ως σύνθημα το «Όλοι μαζί, με σχέδιο, για τη Φθιώτιδα του 2030».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση