Συνεδριάζει σήμερα το ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 10:30 Συνεδριάζει σήμερα το ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Συνεδριάζει την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 στις 18:00 για 2η φορά με τη νέα σύνθεσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Με διακριτούς ρόλους πλέον τα μέλη του συνεδριάζουν με εφτά (7) θέματα στην ημερήσια διάταξη όπως παρακάτω:

1. Έγκριση των Πρακτικών των με αρ. 8/6-12-2017 και 1/5-1-2018 συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την οικονομική ενίσχυση έτους 2018 της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής  Στερεάς Ελλάδας και του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας για την κάλυψη μισθολογικών δαπανών των υπαλλήλων τους, κας. Δικοπούλου και κας. Σπαθούλα αντίστοιχα, που διατίθενται και απασχολούνται στην υπηρεσία του Επιμελητηρίου μας προς εξυπηρέτηση των μελών, βάση της παρ. 7 του αρ. 96 του Ν. 4497/2017. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης αναφορικά με τον σχεδιασμό της εκθεσιακής πολιτικής του Επιμελητηρίου για το έτος 2018. (εισηγητής κ. Σανίδας)

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για της επιχορήγηση της συμμετοχής του «Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Λαμίας ΜΕΛΙΤΤΕΑΣ» στην διεθνή εμπορική έκθεση τροφίμων και φιλοξενίας “FOOD & HOTEL ASIA”.(εισηγητής κ. Σανίδας)

5. Ενημέρωση του ΔΣ για την σχετική αλληλογραφία με το δικηγορικό γραφείο του κ. Χρυσόγονου αναφορικά με την εκδίκαση της εκκρεμούς Αγωγής του Επιμελητηρίου μας κατά της Τράπεζας της Ελλάδος ΑΕ ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το περιεχόμενο του από 10-1-2018 ηλεκτρονικού μηνύματος του Δικηγορικού γραφείου κ. Χρυσόγονου αναφορικά με την εκδίκαση ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών στις 9-2-2018 αγωγής του Επιμελητηρίου μας κατά του Ελληνικού Δημοσίου σχετικά με την ζημία που έχει υποστεί από το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI). (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

7. Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση