Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Έγδυσαν» αγωνιστικό αξίας 250.000€ που έκλεψαν στο Ράλι Ακρόπολις

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 20:03 «Έγδυσαν» αγωνιστικό αξίας 250.000€ που έκλεψαν στο Ράλι Ακρόπολις

Βρήκαν το κουφάρι του αγωνιστικού Skoda Fabia R5 στο Δήλεσι Βοιωτίας - Το πανάκριβο αυτοκίνητο το είχαν "γδύσει" κυριολεκτικά.

Πριν την διεξαγωγή του Seajets Ράλι Ακρόπολις 2017, ένα περιστατικό αμαύρωσε την εικόνα της χώρα μας στο εξωτερικό. Τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Μαΐου 2017, δηλαδή πέντε ημέρες πριν τον αγώνα, άγνωστοι έκλεψαν από ξενοδοχείο των Βορείων Προαστίων της Αθήνας ένα εργοστασιακό αγωνιστικό Skoda Fabia R5.

Πρόκειται για ένα εργοστασιακό αγωνιστικό αυτοκίνητο Skoda Fabia R5 της αγωνιστικής ομάδας Motorsport Italia με το οποίο θα έτρεχε ο Ιταλός οδηγός Max Rendina. Η αξία του Fabia R5 που έκλεψαν αγγίζει τα 250 χιλιάδες ευρώ!

Οι... αετονύχηδες κατάφεραν να αρπάξουν, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, το αγωνιστικό αξίας 250.000 ευρώ από κλειστό τρέιλερ και να εξαφανιστούν. Από εκείνη την στιγμή δεν είχαμε κάποια εξέλιξη στο θέμα.

Ωστόσο και όπως θα δείτε χαρακτηριστικά από τις φωτογραφίες του ανήρτησε στο διαδίκτυο ο Γιάννης Ράπτης, ένα ξηλωμένο και «γυμνό» αγωνιστικό Skoda Fabia βρέθηκε σήμερα παρατημένο κοντά στο Δήλεσι.



«Σήμερα βρέθηκε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο διαλυμένο και ξεχαρβαλωμένο από ότι καλά πράγματα είχε επάνω στη περιοχή Δηλεσίου. Μάλλον πρόκειται για το Skoda Fabia που κλάπηκε από το ξενοδοχείο στο προηγούμενο ράλι Ακρόπολις» έγραψε χαρακτηριστικά ο φίλος των αγώνων.

Πηγή: zougla.gr