Πάει για Αττική ο Μπακογιάννης;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 08:20 Πάει για Αττική ο Μπακογιάννης;

Οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι η κατάλληλη ευκαιρία ο "κεντρώος" Κώστας Μπακογιάννης, να στείλει το δικό του μήνυμα στον "δεξιό" θείο Κυριάκο, κάνοντας τη δική του κίνηση στην σκακιέρα της πολιτικής.

Ετοιμασίες για να βάλει υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής, φέρεται να κάνει ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, σύμφωνα με δημοσίευμα της Κυριακάτικης εφημερίδας «Kontranews».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της ο Κώστας Μπακογιάννης ετοιμάζεται για την «κάθοδο» στην Περιφέρεια Αττικής. Το όνομα του Κώστα Μπακογιάννη "παίζει" φυσικά και για το Δήμο της Αθήνας.

Μπορεί ο ίδιος να δηλώνει μέχρι και σήμερα ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος στη Στερεά Ελλάδα, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Κώστας Μπακογιάννης έχει αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης γνωρίζει πολύ καλά ότι ο χάρτης της πολιτικής στη χώρα αλλάζει και θέλει να είναι από τους βασικούς "παίκτες" της επόμενης ημέρας, έχοντας βάλει τη δική του σφραγίδα μέσα από την πορεία του στη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ανεξάρτητος, κεντρώος, χωρίς χρίσματα και πάνω απ όλα χωρίς το βάρος της ταμπέλας που ακούει στο όνομα «οικογενειοκρατία».

Έτσι λοιπόν στις επερχόμενες εκλογές είναι μια καλή ευκαιρία να "συγκρουστεί" με το θείο του, Κυριάκο Μητσοτάκη, δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τις προθέσεις του και τις επόμενες κινήσεις στην σκακιέρα.

Φυσικά υπάρχει και το σενάριο της υποψηφιότητας στην Ευρυτανία, που υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού του Κώστα Μπακογιάννη, αφού είναι ένας δρόμος που οδηγεί στο Ελληνικό κοινοβούλιο και στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και σε επίπεδο Στερεάς στις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές θα έχουμε πολλές εκπλήξεις και ανατροπές στις υποψηφιότητες Δημάρχων και Περιφερειαρχών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση