Θα πέσουν χιόνια σήμερα και στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 07:28 Θα πέσουν χιόνια σήμερα και στη Φθιώτιδα

Χιόνια στα ημιορεινά και ορεινά της Φθιώτιδας και σε άλλες περιοχές της Στερεάς...

Σύμφωνα με τον συνεργάτη μας Κώστα Λούτα, από το πρωί της Τετάρτης και μέχρι το μεσημέρι, θα σημειώνονται ασθενείς χιονοπτώσεις στο νομό περίπου από τα 250-300 μέτρα και πάνω.

Δείτε το σχετικό χάρτη για την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018:

Την Πέμπτη και την Παρασκευή αντίθετα θα έχουμε λιακάδα με παγετό όμως τη νύχτα και νωρίς το πρωί, ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι καλός χωρίς βροχές και με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά ο καιρός στη Φθιώτιδα

Η εβδομάδα ξεκίνησε με κρύο που θα γίνει πιο έντονο στα μέσα της, ενώ δε θα λείψουν και κάποιες ασθενείς χιονοπτώσεις την Τετάρτη το πρωί, οι οποίες θα φτάσουν αρκετά χαμηλά, όπως σημειώσαμε πιο πάνω (250-300 μέτρα). Το διήμερο Πέμπτη-Παρασκευή θα έχουμε λιακάδα και παγετό το πρωί, ενώ το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι καλός χωρίς βροχές και η θερμοκρασία θα ανέβει αισθητά.

Πιο αναλυτικά:
 
Την Τετάρτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις περίπου από τα 250-300 μέτρα και πάνω. Τα φαινόμενα μέχρι το μεσημέρι θα έχουν σταματήσει παντού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση θα κυμανθεί από 1-5 βαθμούς.
 
Την Πέμπτη και την Παρασκευή προβλέπεται ηλιοφάνεια με ασθενείς ανέμους. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 7-8 βαθμούς.
 
Το Σαββατοκύριακο (27-28 του μηνός), σύμφωνα και με τα τελευταία στοιχεία, ο καιρός θα είναι καλός χωρίς βροχές και η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο ακόμα.
Προσαρμοσμένη αναζήτηση