Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δήμος Λοκρών αντιτίθεται στη μετεγκατάσταση του ΠΚ Αταλάντης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 23:25 Ο Δήμος Λοκρών αντιτίθεται στη μετεγκατάσταση του ΠΚ Αταλάντης

Κάθετα αντίθετος είναι ο Δήμος Λοκρών στη μετεγκατάσταση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αταλάντης από την καρδιά της πόλης στις εγκαταστάσεις του Αυτοκινητοδρόμου, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο που κοινοποιήθηκε στις 19 Ιανουαρίου.

Σε σχετική ανακοίνωση του ο Δήμος Λοκρών υποστηρίζει ότι, η συγκεκριμένη κίνηση κρύβει εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων και υποβαθμίζει το σημαντικό ρόλο της υπηρεσίας για τους πολίτες του Δήμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού το οποίο και επισυνάπτουμε , δηλώνουμε την κάθετη αντίθεση μας και καταγγέλλουμε την μεθόδευση της μετεγκατάστασης του Π.Κ Αταλάντης .

Θεωρούμε ότι η μετεγκατάσταση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου από την πόλη της Αταλάντης στις εγκαταστάσεις επί του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ , υποβαθμίζει σοβαρά τις υπηρεσιακές δυνατότητες του κλιμακίου και δυσχεραίνει το έργο του που πρωτίστως είναι η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών .

Με την μεθόδευση αυτή θεωρούμε ότι εξυπηρετούνται ιδιωτικά συμφέροντα καθώς ο μόνος ωφελούμενος είναι η εταιρία ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. η οποία παρεμπιπτόντως συνεχίζει να μην συμμορφώνεται πλήρως με τα προβλεπόμενα  στην σύμβαση παραχώρησης.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση την πρόθεση του Δήμου Λοκρών να αντιδράσει με δυναμικές κινητοποιήσεις  καθώς και να προβεί   στην άσκηση  κάθε νομίμου  δικαιώματός.»