Κόλαση: Οι φλόγες κατέστρεψαν επιχείρηση - Πνίγηκε η πόλη από τον καπνό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 09:05 Κόλαση: Οι φλόγες κατέστρεψαν επιχείρηση - Πνίγηκε η πόλη από τον καπνό

Εφιαλτικές στιγμές από μεγάλη πυρκαγιά στη Θήβα.

Η φωτιά ξεκίνησε το απόγευμα από τις αποθηκευτικές εγκαταστάσεις επιχείρησης που βρίσκεται στον περιφερειακό δρόμο της Αγίας Τριάδας στην Θήβα.

Δυστυχώς επειδή στις αποθήκες της επιχείρησης υπήρχαν εύφλεκτα υλικά, όπως λιπαντικά και λάδια, μπαταρίες αυτοκινήτων, ανταλλακτικά και άλλα συναφή είδη, οι φλόγες πήραν πολύ γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως πυροσβεστικές δυνάμεις, ωστόσο οι απανωτές εκρήξεις, οι πυκνοί καπνοί και τα εύφλεκτα υλικά έκαναν τρομερά δύσκολο το έργο των πυροσβεστών.

Η κυκλοφορία στον περιφερειακό δρόμο διακόπηκε και σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων, ενώ σχεδόν όλη η πόλη της Θήβας σκεπάστηκε από τους καπνούς και πολλοί κάτοικοι είχαν αναπνευστικά προβλήματα.

Στην Θήβα κλήθηκαν πυροσβεστικές ενισχύσεις και από όμορες πόλεις και νομούς ακόμη και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, για να περιορίσουν τις φλόγες και να προστατέψουν γειτονικά σπίτια και καταστήματα.

Δείτε φωτογραφίες από το permisospress

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση