Πήραν ΦΕΚ τρεις διορισμοί στο ΓΝ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 11:53 Πήραν ΦΕΚ τρεις διορισμοί στο ΓΝ Λαμίας

Εν αναμονή της δημοσίευσης και της αναισθησιολόγου…

Επιτέλους μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον διορισμό τριών γιατρών στο Νοσοκομείο Λαμίας, μετά τη δημοσίευση τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Ειδικότερα δημοσιεύτηκε ο διορισμός του ιατρού Αριστείδη Ζαγκούτη σε θέση ειδικευμένου ιατρού Καρδιολογίας με εισαγωγικό βαθμό Επιμελητή Β' για το Τ.Ε.Π. του Γ.Ν. Λαμίας, του Γρηγορίου Καραΐσκου σε θέση ειδικευμένου ιατρού Παθολογίας με εισαγωγικό βαθμό Επιμελητή Β' του Γ.Ν. Λαμίας (σε θέση παραιτηθέντα ιατρού) και του Αθανάσιου Αθανασίου σε θέση ειδικευμένου ιατρού Χειρουργικής με εισαγωγικό βαθμό Επιμελητή Β' για το Τ.Ε.Π. του Γ.Ν. Λαμίας.

Μόλις την Πέμπτη τακτοποιήθηκε γραφειοκρατικά και ο διορισμός της μίας εκ των αναισθησιολόγων που περιμένουμε από δύο διαφορετικές προκηρύξεις στο Νοσοκομείο Λαμίας. Απομένει πλέον το ΦΕΚ κι αυτό του διορισμού μετά την εγγραφή της στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου.

Ο δεύτερος διορισμός αναισθησιολόγου που έχει κριθεί, δεν έχει εγγραφεί ακόμη στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας και σίγουρα θα πάει πιο πίσω χρονολογικά και θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι αν παρουσιαστεί μέχρι το Πάσχα.

Απομένει πλέον να δούμε και την κατανομή των δέκα θέσεων επικουρικών γιατρών που έχουν δεσμευθεί στον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου, οι οποίοι και αναμένεται να δώσουν σημαντικές λύσεις στην αντιμετώπιση καθημερινών περιστατικών.

Νοσοκομείο Λαμίας: Αχτίδα φωτός με τις προσλήψεις

Προσαρμοσμένη αναζήτηση