Σεμινάρια Security στη Λαμία και μετά το Πάσχα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 09:40 Σεμινάρια Security στη Λαμία και μετά το Πάσχα

Νέα Τμήματα μετά το Πάσχα - Περιορισμένες Θέσεις - Ενημερωθείτε από την intered στο 22310 22540.

Πάρτε μέρος στο Εξειδικευμένο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο διάρκειας -105 ωρών - και προετοιμαστείτε σωστά για τις εξετάσεις του ΚεΜεΑ.

Κάθε εργαζόμενος στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλειας με βάσει την Κοινή Υπουργική Απόφαση 4892/1/76-Γ και της τροποποίησης του Ν.3707/2008 πρέπει να κατέχει άδεια η οποία εκδίδεται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν κατέχει σχετικό δίπλωμα ή τίτλο σπουδών, βάσει της υπ΄ αριθ. 4892/1/76-γ΄/17-5-2010 Κ.Υ.Α., η άδεια εργασίας χορηγείται κατόπιν παρακολούθησης εξειδικευμένου προγράμματος κατάρτισης και επιτυχούς συμμετοχής στις εξετάσεις που οργανώνονται από το ΚΕ.ΜΕ.Α*.

To Κέντρο Δια Βίου Μάθησης1, intered Λαμίας σε συνεργασία με αδειοδοτημένους από το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) πάροχους κατάρτισης , σας παρέχει τη δυνατότητα για αναγνωρισμένη κατάρτιση για την συμμετοχή σας στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ και του ΚΕΜΕΑ για την απόκτηση επαγγελματικής πιστοποίησης προσωπικού ασφάλειας (Security).

H παρεχόμενη εκπαίδευση οδηγεί στην απόκτηση βεβαίωσης παρακολούθησης, απαραίτητη για την συμμετοχή στις σχετικές εξετάσεις και γίνεται μέσω αδειοδοτημένου συστήματος σύγχρονης τηλεκατάρτισης.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής :

Προσαρμοσμένη αναζήτηση