Λαμία: Σε καλά χέρια ο άστεγος ηλικιωμένος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 08:20 Λαμία: Σε καλά χέρια ο άστεγος ηλικιωμένος

Μεγάλο το ενδιαφέρον από πολλούς συμπολίτες μας που κινητοποιήθηκαν, για να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο, αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που έχουν ευαισθησίες και ανθρωπιά μέσα τους.

Φως στο τούνελ των κοινωνικών υπηρεσιών και κυρίως της ανθρωπιάς μας, στην περιπέτεια του 76χρονου κυρ – Ηλία, που έμενε για χρόνια σε ένα αυτοκίνητο στη νοτιοανατολική πλευρά της πόλης (κοντά στα παλιά εκκοκκιστήρια) παρέα με τις γάτες και τα αδέσποτα που φρόντιζε.

Το ενδιαφέρον πολλών συνανθρώπων μας, έφερε στο φως εκτός από το στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ηλικιωμένος και ένα σοβαρό θέμα υγείας με το αριστερό του πόδι.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στα νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και οι γιατροί θα κρίνουν τι πρέπει να γίνει.

Αυτή τη στιγμή εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού είναι στο πλευρό του κυρ-Ηλία, ενώ έχει ενημερωθεί και ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός προώθησής του σε κάποιο χώρο φιλοξενίας, όταν ξεπεράσει με το καλό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Επειδή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και δεχόμαστε πολλά τηλεφωνήματα από συμπολίτες μας, για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε, ελπίζοντας σε ένα αίσιο τέλος της Οδύσσειάς του.

ΥΓ: Συγχαρητήρια στους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και σε όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση που είχε κάνει ο Νίκος Αξελής στο Facedook:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση