Το μεσημέρι σε Εθνική Οδό και Δομοκό τα τρακτέρ των Αγροτών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 11:15 Το μεσημέρι σε Εθνική Οδό και Δομοκό τα τρακτέρ των Αγροτών

Στις 12 το μεσημέρι θα κάνουν την εμφάνισή τους στην Εθνική οδό στο ύψος της Ανθήλης και στο Δομοκό, τα τρακτέρ των αγροτών της Φθιώτιδας, μπαίνοντας στο χορό των κινητοποιήσεων που ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα από την Καρδίτσα.

Ήδη δυνάμεις των αγροτών υπάρχουν σε Καρδίτσα (κόμβος «Δέλτα» Καρδίτσας στην Ε65), Τρίκαλα (κόμβος Μεγαλοχωρίου στην Ε65), Λάρισα (κόμβος Πλατυκάμπου στην ΠΑΘΕ), Αργολίδα (κόμβος Ινάχου), Χανιά (Μεγάλα Χωράφια), Ηράκλειο (Πραιτώρια), Ρέθυμνο (κόμβος Μαντρών).Ημαθία (κόμβος Κουλούρας), Πέλλα (κόμβος Γυψοχωρίου) Πρέβεζα (κόμβος Φιλιππιάδας) από τους αγρότες των νομών Πρέβεζας και Άρτα, Ηλεία (κόμβος Μαραθιάς), Αιτωλοακαρνανία (μεταξύ των κόμβων Συκιάς και Ερμίτσας, στο δρόμο Αγρινίου - Μεσολογγίου), Ημαθία (διασταύρωση Νάουσας), Έβρο (κόμβος Καστανιών), χωρίς να παρακωλύουν τη συγκοινωνία στις περισσότερες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων τη Δευτέρα ξεκινούν κινητοποιήσεις οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Φθιώτιδας, της Κοζάνης, της Φλώρινας, της Καστοριάς και της Μεσσηνίας.

Στη Φθιώτιδα, το πρώτο μπλόκο που θα στηθεί θα είναι στην Ανθήλη στο ύψος των πρατηρίων, ενώ στο Δομοκό θα παρατάξουν τα τρακτέρ τους περίπου στις 12:30 μμ στη διασταύρωση για Νέο Μοναστήρι. Οι παρεμβάσεις τους έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα και όπως δηλώνουν στις προθέσεις τους δεν είναι η ταλαιπωρία του κόσμου, αλλά να ακουστούν τα δίκαια αιτήματά τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση