Δόθηκαν στα σχολεία της Λαμίας τα δώρα της ανακύκλωσης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018 08:06 Δόθηκαν στα σχολεία της Λαμίας τα δώρα της ανακύκλωσης

«Το χαρτί του Μέλλοντος μας….» από το ΦοΔΣΑ Στερεάς ΑΕ.

Στο 6ο Δημοτικό και το 6ο Λύκειο, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης μαζί με τους Αντιδημάρχους Παιδείας Βίβιαν Αργύρη και Περιβάλλοντος Γιώργο Λάμπρου, προκειμένου να μοιράσουν οι ίδιοι το φωτοτυπικό χαρτί που αντιστοιχούσε στα βιβλία που ανακύκλωσαν.

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Το χαρτί του Μέλλοντός μας – Ανακύκλωση  Χαρτιού στα Σχολεία», που πραγματοποίησε με τους Δήμους της Στερεάς ο ΦοΔΣΑ ΑΕ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) - ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ, φορέα του υπουργείου Παιδείας και συμμετείχαν 567 σχολεία και 151.037 μαθητές (328 Δημοτικά, 143 Γυμνάσια, 77 Λύκεια και 19 ΕΠΑΛ).

Oι μαθητές το Δήμου μας, όπως επισήμανε ο Δήμαρχος Λαμιέων και Πρόεδρος του ΦοΔΣΑ, Νίκος Σταυρογιάννης, απέδειξαν ότι είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται πολύ περισσότερο τη σημασία και την αξία της ανακύκλωσης και τους ανήκει η πρωτιά, μιας και συγκέντρωσαν αναλογικά τις μεγαλύτερες ποσότητες σε ανακυκλώσιμα βιβλία στην Στερεά Ελλάδα. Η ποσότητα βιβλίων που ανακύκλωσαν τους δόθηκε σε φωτοτυπικό χαρτί.

Δείτε βίντεο από τις επισκέψεις του Νίκου Σταυρογιάννη στα σχολεία της Λαμίας για την παράδοση των κιβωτίων με το φωτοτυπικό χαρτί:

 

 

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση