Λαμία: 1ο βραβείο σε πανελλαδικό διαγωνισμό για το 13ο Δημοτικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 08:12 Λαμία: 1ο βραβείο σε πανελλαδικό διαγωνισμό για το 13ο Δημοτικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 13ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, βραβεύτηκε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, για την 1η θέση που κατέλαβε στο διαγωνισμό «Αρχαία Ελλάδα και Διαδίκτυο» ανάμεσα σε περισσότερα από 300 σχολεία.

Πρόκειται για τους μαθητές της Γ’ Τάξης του Σχολείου, Δήμητρα Γενιτσαροπούλου, Αναστασία Καραγιάννη, Νικόλα Κόκκα, Νίκο Μπίλη, Ευάγγελο Πανάκη, Αλέσια Συνάνη και Αρετή Σούλα, που με την καθοδήγηση της Καθηγήτριας Πληροφορικής, Παρασκευής Τάσση και της Δασκάλας τους Δέσποινας Χρυσανθακοπούλου, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν την κρητική επιτροπή του διαγωνισμού που διοργάνωσε το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Με κεντρικό μήνυμα «Δημιούργησε, επικοινώνησε και μοιράσου με σεβασμό. Ένα καλύτερο διαδίκτυο ξεκινά από εσένα»  εορτάστηκε για 15η συνεχόμενη χρονιά σε πάνω από 160 χώρες στον κόσμο η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το δίκτυο INSAFE/INHOPE με την υποστήριξη της Κομισιόν.

Κοντά στα παιδιά του 13ου Δημοτικού Σχολείου βρέθηκε η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Λαμιέων Βίβιαν Αργύρη, με το Δήμο μάλιστα να φροντίζει για τη δωρεάν μεταφορά τους και το Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη να δίνει τα συγχαρητήριά του.

Στη βράβευση τα παιδιά συνόδευσαν επίσης ο Διευθυντής του 13ου Δημοτικού Σχολείου, Παναγιώτης Τάκης και ο Σχολικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Δημητρακάκης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση