Δράσεις από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 15:36 Δράσεις από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Στη Λαμία και συγκεκριμένα στο γραφείο του ΕΦΚΑ, για θέματα που αφορούν αιτήματα συνταξιοδότησης  δημοτών του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας που είναι σε εκκρεμότητα, βρέθηκαν την Τετάρτη (7/2) ο Αντιδήμαρχος Ζήσιμος Λαπατσάνης και η συντονίστρια του Κέντρου Κοινότητας, Κοινωνική Λειτουργός του Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας, Κατερίνα Παπανικολάου.

Με τη ευκαιρία αυτή επισκέφθηκαν την αντίστοιχη Δομή στο Δήμο Λαμιέων ώστε να λάβουν  ενημέρωση  για την πορεία αιτημάτων των δημοτών για προνομιακές παροχές.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής τους αντάλλαξαν απόψεις για τις προσεχείς δράσεις των δομών των Κέντρων Κοινότητας, για την ανταπόκριση του κοινού στις δομές αλλά και για την αναγκαιότητα τους, καθώς αποτελούν «παράθυρα» στην κοινωνία για ισονομία και αξιοπρέπεια.

Μέσω των Κέντρων Κοινότητας οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις κοινωνικές παροχές και τα επιδόματα αναφέροντας το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ τους με την χρήση ενός ενιαίου γεωπληροφοριακού συστήματος που στοχεύει να περιστείλει την γραφειοκρατία και τον κοινωνικό αποκλεισμό κάθε είδους.

Την αντιπροσωπεία του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας κ. Λαπατσανης, υποδέχτηκαν στο Δήμο Λαμιέων, η κα Τσαδήμα, υπάλληλος της Πρόνοιας και μέλος της ΕΠΠΕ και για το Κέντρο Κοινότητας Λαμίας, η συντονίστρια του, Κοινωνική Λειτουργός κα Κοντού και η ψυχολόγος κα Μπαλασόιου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση