Από το Δομοκό ξεκινά ο 2ος Κύκλος επισκέψεων Σταϊκούρα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 21:56 Από το Δομοκό ξεκινά ο 2ος Κύκλος επισκέψεων Σταϊκούρα

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει για το διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες ο Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας θα ξεκινήσει έναν 2ο Κύκλο επαφών από το Δήμο Δομοκού την ερχόμενη εβδομάδα.

Το «Όλοι μαζί, με σχέδιο, για τη Φθιώτιδα του 2030», όπως ονομάζει την πρωτοβουλία του ο κ. Σταϊκούρας περιλαμβάνει συσκέψεις με τη συμμετοχή Δημάρχων και θεσμικών εκπροσώπων φορέων της κάθε περιοχής και πραγματοποιούνται στα κατά τόπους Δημαρχεία.

«Στόχος τους η οικοδόμηση συστηματικής συνεργασίας με τις δημοτικές αρχές και τους φορείς, η αξιολόγηση της πορείας επίλυσης των ζητημάτων που ετέθησαν κατά την περυσινή συνάντηση και η δική μου συμβολή σε αυτή, η επικαιροποίηση των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων της κάθε περιοχής, και ο σχεδιασμός βημάτων για την προώθηση, στο μέτρο του εφικτού, της επίλυσης τοπικών προβλημάτων», σημειώνει ο Φθιώτης βουλευτής και συμπληρώνει: «Μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων και συνεργασιών στους Δήμους θα ακολουθήσει, όπως και πέρυσι, Συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα γίνεται κοινωνική λογοδοσία της δικής μου ετήσιας συμβολής στις προσπάθειες των τοπικών κοινωνιών, και συνολικά της Φθιωτικής κοινωνίας».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση