Η ημερίδα του Επιμελητηρίου για την εξωστρέφεια και την επιχειρηματικότητα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 22:10 Η ημερίδα του Επιμελητηρίου για την εξωστρέφεια και την επιχειρηματικότητα

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, η ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, με την υποστήριξη του ΚΥΕ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με θέματα την Εξωστρέφεια & την Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, καθώς και τα Αναπτυξιακά & Χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα για αυτόν τον σκοπό.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Υπεύθυνος του τμήματος Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Χρήστος Σανίδας.

Το πλάνο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σχετικά με το εκθεσιακό πλάνο που έχει σχεδιαστεί για την εξωστρέφεια, παρουσίασε ο εντεταλμένος σύμβουλος Επιχειρηματικότητας, Εξωστρέφειας και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Θέμις Χειμάρας.

Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι των τραπεζικών ιδρυμάτων παρουσίασαν τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα για μία επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα, τα στελέχη της ΑΝΔΙΑ ανέλυσαν τους όρους και τις προϋποθέσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα «Επιχειρούμε Έξω» και τέλος ο Γενικός Διευθυντής του ENTERPRISE GREECE κατά την παρουσίασή του, αναφέρθηκε στις διαδικασίες και στις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Κυρίτσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Βουλευτές του Νομού, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων καθώς και πλήθος κόσμου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση