Σταυρογιάννης: Ένα σύγχρονο στάδιο για όλους τους δημότες (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 08:27 Σταυρογιάννης: Ένα σύγχρονο στάδιο για όλους τους δημότες (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, είναι πολιτισμός κι αυτό πρέπει να περνάμε στη νέα γενιά…», τόνισε ο Δήμαρχος Λαμιέων παραδίδοντας σήμερα στους δημότες της Λαμίας ένα πραγματικό στολίδι - Το γήπεδο της «Καμαρίτσας» το Μάρτιο δίνεται προς χρήση με αποδυτήρια, φωτισμό και  πρόγραμμα λειτουργίας.

«Πόσο λυπάμαι τα χρόνια που πήγαν χαμένα…», έλεγε ένα παλιό γνωστό τραγούδι που πρέπει να ήρθε αυτόματα στη μνήμη όσων επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας (12/2/18) το στάδιο της «Καμαρίτσας» στη νότια Λαμία.

Μετά από είκοσι 20 σχεδόν χρόνια από την αναθεωρημένη μελέτη του και τριάντα (30) από την αρχική του εξαγγελία, επιτέλους η «Καμαρίτσα» είναι έτοιμη να υποδεχθεί αθλητές και πολίτες αυτού του Δήμου.

Πιστέψτε μας η πρώτη σκέψη με το που πατάς το ταρτάν είναι να ξεκινήσεις να τρέχεις! Δεν έχει σημασία αν δεν έχεις κατάλληλα ρούχα ή παπούτσια. Και μόνο η αίσθηση του ευρωπαϊκών προδιαγραφών τάπητα σου δίνει φτερά!

Κάπως έτσι αναρωτηθήκαμε πως βγάζαμε τόσα χρόνια πρωταθλητές, πως ανταγωνιζόμασταν τις άλλες περιοχές; Και εκεί που λέγαμε επιτέλους, μας ερχόταν στο νου η άλλη μεγάλη πληγή του Λαμιώτικου αθλητισμού, η μη ύπαρξη 50αρας κλειστής πισίνας και ξαναμελαγχολούσαμε.

Ας ελπίσουμε ότι μετά από πολλές δεκαετίες κι αυτή, έρχεται πλέον κοντά….

Το στολίδι της Καμαρίτσας παρέλαβε ουσιαστικά σήμερα ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης μαζί με τους συνεργάτες του και κανείς δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του.

Αυτή τη στιγμή γίνονται οι τελευταίες διαμορφώσεις στα κοντέινερ που θα χρησιμοποιηθούν για αρχή ως αποδυτήρια τα οποία παίρνουν νερό και αποχέτευση, ενώ το επόμενο βήμα είναι ο ηλεκτροφωτισμός, αλλά και το πρόγραμμα λειτουργίας, ώστε το Μάρτιο να δοθούν οι εννέα διαδρομές για τους αθλητές των στιβικών σωματείων και η εξωτερική στους δημότες που θα μπορούν και εκείνοι να προπονούνται.

«Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, είναι πολιτισμός κι αυτό πρέπει να περνάμε στη νέα γενιά…», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σταυρογιάννης, που αναφέρθηκε και στο κόστος του μεγάλου αυτού έργου, αλλά και στη συνέχισή του μέσω των πιστώσεων που έχουν εξασφαλισθεί για να αξιοποιηθεί ακόμη περισσότερο.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από το στολίδι του Λαμιώτικου αθλητισμού:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση