Γυναίκα προσπάθησε να σκοτώσει τον άνδρα που φιλοξενούσε

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 08:24 Γυναίκα προσπάθησε να σκοτώσει τον άνδρα που φιλοξενούσε

Πρωταγωνίστρια 44χρονη με ψυχολογικά προβλήματα και θύμα ένας 57χρονος που φιλοξενούσε τις τελευταίες ημέρες...

Παρολίγον τραγωδία το πρωί της Δευτέρας (12/2) σε σπίτι στον Βόλο όταν μία 44χρονη γυναίκα επιτέθηκε κατά ενός φιλοξενούμενού της και τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο με αποτέλεσμα ο άνδρας να χειρουργηθεί.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr το περιστατικό σημειώθηκε από τις 9:00 ως τις 9:45, όταν η 44χρονη, που σύμφωνα με την αστυνομία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, επιτέθηκε κατά του 57χρονου, τον οποίο φιλοξενούσε στο σπίτι της τις τελευταίες δύο ή τρεις ημέρες. 

Η 44χρονη τραυμάτισε τον 57χρονο με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα με θραύσματα γυαλιού και βελόνες πλεξίματος, καθώς αυτά βρέθηκαν στον χώρο, και τον τραυμάτισε σε όλο του το σώμα.

Από τους γείτονες ενημερώθηκε η Αστυνομία που μετέβη στο σημείο  και συνέλαβε την 44χρονη ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 57χρονο τραυματία στο Νοσοκομείο Βόλου. Εκεί ο 57χρονος χειρουργήθηκε και είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο δεν έχει μιλήσει ακόμα στους αστυνομικούς.

Η 44χρονη συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και μετά από εντολή του εισαγγελέα διατάχθηκε ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρική κλινική. Είναι πιθανόν η 44χρονη να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση