Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Black Panther»: Η νέα ταινία της Marvel από σήμερα στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 08:49 «Black Panther»: Η νέα ταινία της Marvel από σήμερα στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις!
Πολλοί είναι εκείνοι που, έχοντας ήδη δει την ταινία Black Panther, μιλάνε για ό,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Marvel στα δέκα χρόνια ύπαρξής της. Το Black Panther ετοιμάζεται να γράψει ιστορία ως η πρώτη ταινία με πρωταγωνιστή έναν μάυρο σούπερ ήρωα, αλλά σπάει τους γενικότερους κανόνες των φιλμ του είδους.
 
Οι προβολές του «Black Panther» ξεκινούν από σημερα Πέμπτη (15/2)
 
Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή του «Black Panther».
 
Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά το μεσημέρι της Πέμπτης (15/2) από το LR.
 
Ώρες προβολής στις 6:45΄ το απόγευμα και στις 10:00΄ το βράδυ.
 
Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν την ημερομηνία και ώρα προβολής που εκείνοι επιθυμούν για να δουν την ταινία.
 
 
Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.
 
Περίληψη

H υπόθεση έχει ως εξής: O Πρίγκιπας T’Challa, μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Captain America: Civil War, επιστρέφει στην απομονωμένη, αλλά τεχνολογικά ανεπτυγμένη πατρίδα του, τη Wakanda στην Αφρική, για να αναλάβει το βασιλικό αξίωμα. Τότε όμως ένας παλιός εχθρός επανεμφανίζεται και έτσι το θάρρος και η τόλμη του T’Challa ως Βασιλιά αλλά και ως Black Panther δοκιμάζονται, καθώς οδηγείται σε μία σύγκρουση η οποία θέτει σε κίνδυνο τη μοίρα της Wakanda και ολόκληρου του πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Μαύρου Πάνθηρα, για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να διασφαλίσει την ασφάλεια του λαού του.

O Chadwick Boseman πρωταγωνιστεί ως Black Panther, η σκηνοθεσία είναι του Ryan Googler, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Michael B. Jordan, Andy Serkis, Martin Freeman, Lupita Nyong’o, Angela Basset και Forrest Whitaker.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας...
 
 
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ