Λαμία: Δεν πίστευαν στα αυτιά τους με τις απαιτήσεις του κλέφτη - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 08:48 Λαμία: Δεν πίστευαν στα αυτιά τους με τις απαιτήσεις του κλέφτη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο 30χρονος ρομά, που είχε συλληφθεί, ζητούσε 100€ για να πει που έχει κρύψει το αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλέψει την προηγούμενη ημέρα.

Το μεσημέρι της Τρίτης από την οδό Καραΐσκάκη στη Λαμία ένας επαγγελματίας άφησε για ένα λεπτό το αυτοκίνητο με τα κλειδιά έξω από το γραφείο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κάνει φτερά. 

Στη 1:30' τα ξημερώματα οι αστυνομικοί μετά από καταδίωξη στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού συνέλαβαν ένα 30χρονο ρομά, που κινούταν με ένα άλλο κλεμμένο αυτοκίνητο, μάρκας Toyota, το οποίο επίσης είχε κλαπεί χθες από τη Λαμία.

Ο επαγγελματίας της οδού Καραΐσκάκη κλήθηκε από την Ασφάλεια Λαμίας και στο πρόσωπο του 30χρονου ρομά αναγνώρισε τον άνθρωπο που του έκλεψε το λευκό βανάκι, αφού πριν του είχε ζητήσει 50 λεπτά για να πάρει μια τυρόπιτα.

Απίστευτο θράσος

Όπως είπε στο LamiaReport το θύμα, ο κλέφτης παραδέχτηκε ότι αυτός είχε κλέψει και το λευκό Renault Kangoo, ωστόσο ζητούσε 100€ για να πει που το είχε κρύψει. Ο επαγγελματίας και οι αστυνομικοί φυσικά δεν πίστευαν αυτό που άκουγαν και το έριξαν στην πλάκα λέγοντας ότι είναι πολλά, με αποτέλεσμα οι απαιτήσεις του κλέφτη να πέσουν στα 50€. 

Τελικά ομολόγησε που είχε κρύψει το αυτοκίνητο το οποίο δυστυχώς ο ιδιοκτήτης το βρήκε διαλυμένο εσωτερικά. «Το θράσος περισσεύει στους κλέφτες....», μας είπε ο άνθρωπος αρνούμενος να πιστέψει αυτό που του συνέβη.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση