Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σήμερα ο Χαρακόπουλος στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 08:57 Σήμερα ο Χαρακόπουλος στη Λαμία

Συγκάλεσε συνεδρίαση του Τομέα Προστασίας Πολίτη ΝΔ.

Στη Λαμία θα βρίσκεται την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Ο βουλευτής Λάρισας έχει συγκαλέσει διευρυμένη Συνεδρίαση του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στις 17:30, στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας ( Όθωνος 3, 2ος όροφος).

Η συνεδρίαση έχει σκοπό την ενημέρωση, την ανταλλαγή απόψεων και την καταγραφή προτάσεων για τα θέματα που άπτονται της Δημόσιας Τάξης και της Προστασίας του Πολίτη. Στη συνάντηση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι Ενώσεων Σωμάτων Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδος, Συνδέσμων αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ της ΝΔ στους 5 νομούς της Περιφέρειας, καθώς επίσης και όσοι συμμερίζονται τις πολιτικές θέσεις της παράταξης.

Το Πρόγραμμα της συνεδρίασης περιλαμβάνει:

• Γενική εισήγηση-ενημέρωση του Τομέα Προστασίας του Πολίτη, για την έξαρση της εγκληματικότητας, τις κυβερνητικές ευθύνες και την στάση της ΝΔ από τον αν. Τομεάρχη κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο

• Παρέμβαση από τον Συντονιστή του Τομέα κ. Ηλία Βλαχογιάννη.

• Ενημέρωση για  την πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την υποχρέωση  καταβολής του 50% των αναδρομικών και την προσαρμογή των μισθών και συντάξεων των Αστυνομικών Πυροσβεστών, Λιμενικών και Στρατιωτικών στα επίπεδα του Αυγούστου 2012.

• Συζήτηση για ζητήματα άμεσης επικαιρότητας που έχουν σχέση με την ασφάλεια, την πυρασφάλεια και την διαρκώς αυξανόμενη εγκληματικότητα.

• Παρεμβάσεις παρευρισκομένων και καταγραφή προτάσεων.

Νωρίτερα ο κ. Χαρακόπουλος θα επισκεφθεί:

• Στις 15:00 την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, όπου θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη.

• Στις 16:00 τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας όπου θα έχει συνάντηση με τον Υποστράτηγο Μιλτιάδη Πουρσανίδη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας κ. Αστέριο Μαντζιώκα.

• Στις 16:45 τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Φθιώτιδας όπου θα έχει συνάντηση με τον Πύραρχο Θρασύβουλο Ζαγκογιάννη.