Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιος υπουργός έπαιξε «κρυφτούλι» με τον Μπακογιάννη;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 13:21 Ποιος υπουργός έπαιξε «κρυφτούλι» με τον Μπακογιάννη;

«Οκτώ χρόνια στην αυτοδιοίκηση νόμιζα ότι τα είχα δει όλα. Λάθος....», γράφει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που βίωσε χθες μαζί με εκπροσώπους και άλλων φορέων από τη Φθιώτιδα, στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Ο Κώστας Μπακογιάννης μαζί με άλλους εκπροσώπους φορέων από τη Φθιώτιδα ήταν καλεσμένος χθες του Υπουργού Οικονομίας σε μια σημαντική σύσκεψη στο Υπουργείο για το μέλλον της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Όταν όμως πήγαν στο ραντεβού με τον Υπουργό ενημερώθηκαν ότι ο κ. Παπαδημητρίου έπρεπε εκτάκτως να πάει Μαξίμου, «ξέρετε συμβαίνουν αυτά...», είπαν οι συνεργάτες του Υπουργού. Η σύσκεψη για την ΠΕΛ έγινε με τον Γενικό Γραμματέα και τους συνεργάτες του.

Το "ωραίο" της υπόθεσης είναι ότι ο Κώστας Μπακογιάννης και οι υπόλοιποι της παρέας, αντιλήφθηκαν ότι ο Υπουργός όλη αυτήν ώρα ήταν στο γραφείο του και ότι απλά έπαιξε "κρυφτούλι", θέλοντας να αποφύγει τη συνάντηση.

Η στάση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου απέναντι στους φορείς της Φθιώτιδας που ασφαλώς «νοιάζονται και καίγονται για την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας», ήταν ενδεικτική για το που πάει «η οικονομία και η ανάπτυξη» στη Φθιώτιδα και στην Ελλάδα γενικά, όταν ο Υπουργός κρύβεται από τους τοπικούς αιρετούς.

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη στο Facedook