Οι κλέφτες άδειασαν τα περίπτερα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 13:32 Οι κλέφτες άδειασαν τα περίπτερα

Οι κλέφτες βγήκαν παγανιά τα ξημερώματα του Σαββάτου σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία - «Χτύπησαν» δυο στο Λειανοκλάδι και δυο στο Καρπενήσι.

Στο Καρπενήσι άδειασαν στην κυριολεξία ένα περίπτερο, το οποίο μάλιστα ήταν κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα Καρπενησίου. Οι διαρρήκτες άρπαξαν εμπόρευμα 27.000€ και 1.000€ σε κέρματα από την ταμειακή.

Στη συνέχεια αποπειράθηκαν να ανοίξουν ακόμη ένα περίπτερο, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενο πολίτη και το έβαλαν στα πόδια, αφήνοντας στο σημείο διαρρηκτικά εργαλεία, έναν σιδηρολοστό και μαι μεταλλική ψαλίδα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δυο δράστες οι οποίοι φορούσαν κουκούλες.

Και στο Λειανοκλάδι

Το ίδιο βράδυ οι κλέφτες «χτύπησαν» ακόμη δυο περίπτερα στο Λειανοκλάδι. Οι ιδιοκτήτες τους αντίκρισαν το πρωί τα σκισμένα νάιλον, τα σπασμένα 5 λουκέτα, τα κομμένα αλουμινένια ρολά και τα άδεια ράφια της επιχείρησης.

Μάλιστα οι δράστες επειδή έγιναν αντιληπτοί από κάποιους κατοίκους, κατά την διαφυγή τους παράτησαν στον χώρο του Ιατρείου, εκατοντάδες πακέτα τσιγάρων τα οποία είχαν σε μεγάλες μαύρες σακούλες και άλλα κλοπιμαία καθώς και μέρος των διαρρηκτικών τους εργαλείων. Πήραν όμως μαζί τους τις ταμειακές μηχανές με μεγάλο χρηματικό ποσόν.

Δείτε τις φωτογραφίες που κατέγραψε το lianokladinews.blogspot.gr

 

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση