Γρονθοκόπησε και μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο την εν διαστάσει σύζυγό του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 17:04 Γρονθοκόπησε και μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο την εν διαστάσει σύζυγό του

Την έσωσε ένας γείτονας που πέταξε μια γλάστρα στον δράστη, που ήταν σε κατάσταση αμόκ - Την κυνήγησε και τη μαχαίρωσε πισώπλατα τέσσερις φορές, ενώ ταυτόχρονα την χτυπούσε με κλωτσιές και γροθιές σε όλο της σώμα.

Εκτός εαυτού βγήκε ένας 55χρονος μετά από άγριο διαπληκτισμό με την 51χρονη εν διαστάσει σύζυγο του, μέσα στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου κατοικεί, στην περιοχή Σουβάλα της Εύβοιας και άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο με το οποίο της κατάφερε τέσσερις μαχαιριές.

Οι γείτονες πετάχτηκαν έντρομοι από τα σπίτια τους από τα ουρλιαχτά πόνου της άτυχης γυναίκας που έτρεχε να σωθεί. Όμως, ο δράστης την κυνήγησε και τη μαχαίρωσε πισώπλατα τέσσερις φορές, ενώ ταυτόχρονα την χτυπούσε με κλωτσιές και γροθιές σε όλο της σώμα.

Το αμόκ του πήρε τέλος όταν ένας γείτονας του πέταξε μια... γλάστρα εξουδετερώνοντάς τον!

Αν και ο 55χρονος τράπηκε σε φυγή, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Η 51χρονη σύζυγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς έφερε δύο τραύματα στον αυχένα, ένα στον αριστερό αγκώνα και ένα στην κοιλιακή χώρα και σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση