Γενική Συνέλευση για το Κάστρο Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 22:51 Γενική Συνέλευση για το Κάστρο Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. στη 2η αίθουσα στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων (οδός Λεωνίδου 9-11), θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών του Κάστρου Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας.

Στη συνέλευση η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να συζητηθούν τα πεπραγμένα και να αποφασιστεί πως θα συνεχιστεί η προσπάθεια.

Όπως σημειώνουν στο δελτίο τύπου υπάρχει διάθεση από τον κόσμο και για τα προϊόντα και για να γραφτούν εθελοντές και περιμένουν τη σχετική ανταπόκριση.

Η τελευταία διάθεση (10/2) παρά το γεγονός ότι έγινε κάτω από συνεχή βροχή και γενικά δύσκολες καιρικές συνθήκες είχε όπως πάντα μεγάλη συμμετοχή. Με επιτυχία συνεχίζεται και η δανειστική βιβλιοθήκη, αλλά και η αγορά κουπονιών – ποσοτήτων για λογαριασμό οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Η επόμενη διάθεση θα γίνει το Σάββατο 31 Μαρτίου με κάποια από τα παρακάτω προϊόντα: Τυρί, Κασέρι, Γραβιέρα, Αλεύρι, Ελαιόλαδο, Πατάτες, Σύκα, Ακτινίδια και Απορρυπαντικά ΒΙΟΜΕ.

Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα ΜΟΝΟ με παραγγελία και εντός της προθεσμίας που θα ανακοινωθεί. Αυτό είναι απαραίτητο ως απάντηση σε όσους προσπαθούν να παρουσιάσουν το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» σαν μια ανταγωνιστική μορφή λαϊκών αγορών.

Για άμεση επικοινωνία,με την Κίνηση μπορείτε να χρησιμοποιείται το email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τα τηλέφωνα 6985603574 (Cosmote WU), 6947081904 (Vodafone CU) & 6906981623 (Wind F2G).

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση