Το θέμα της ΠΕΛ στη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 12:47 Το θέμα της ΠΕΛ στη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου

Συνεδριάζει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 στις 14:00’ το ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Συνολικά τα θέματα που βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη είναι εφτά (7) ανάμεσά τους και το μείζον θέμα της ΠΕΛ.

Αναλυτικά:

1) Έγκριση των Πρακτικών της με αρ. 2/24-1-2018 συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.

 2) Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για το Φύλλο Ελέγχου του Ισολογισμού του Επιμελητηρίου μας χρήσης 2016, το Προσάρτημα του Ισολογισμού και των Αποτελεσμάτων Χρήσεως  2016 των Ορκωτών Ελεγκτών σύμφωνα με το Ν. 4314/2014. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 3) Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για την Σύμβαση προμήθειας υπηρεσιών Οικονομολόγου – Λογιστή του Επιμελητηρίου μας. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 4) Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για την έγκριση αιτήματος της επιχείρησης – μέλος μας «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ» για επιχορήγηση συμμετοχής της στην έκθεση «Gulfood 2018» που πραγματοποιείται στις 18-2-2018 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στα πλαίσια της εκθεσιακής πολιτικής του Επιμελητηρίου μας. (εισηγητής κ. Σανίδας)

 5) Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για τις εξελίξεις αναφορικά με την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 6) Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για:  α) την πορεία εκδίκασης της Αγωγής του Επιμελητηρίου μας κατά της Τράπεζας της Ελλάδος ΑΕ ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου και β) την εκδίκαση ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών στις 9-2-2018 αγωγής του Επιμελητηρίου μας κατά του Ελληνικού Δημοσίου σχετικά με την ζημία που έχει υποστεί από το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI). Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον ορισμό εκπροσώπου του Επιμελητηρίου μας που θα εξετασθεί ως μάρτυρας ενώπιον του Δικαστηρίου κατά την εκδίκαση της αγωγής μας κατά της Τράπεζας Ελλάδος (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 7) Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση