Λαμία: Βγήκε ο μπόγιας παγανιά... Σαββατόβραδο (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Μαρτίου 2018 11:40 Λαμία: Βγήκε ο μπόγιας παγανιά... Σαββατόβραδο (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Επιχείρηση "σκούπα" στο κέντρο της πόλης για τα αδέσποτα μετά από εντολή Εισαγγελέα - Αντιδράσεις από το Φιλοζωικό Φθιώτιδας.

Η επιχείρηση περισυλλογής των αδέσποτων ξεκίνησε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, στο κέντρο της πόλης που φυσικά ήταν γεμάτο κόσμο.

Ο υπεύθυνος περισυλλογής του Δήμου συνοδευόμενος από την αστυνομία μάζευε τα σκυλιά, που βρίσκονταν στις πλατείες της πόλης και γύρω από αυτές, όπως ήταν η εντολή της Εισαγγελέως Υπηρεσίας.

Όπως δήλωσε στο LamiaReport o Αντιδήμαρχος Γιώργος Λάμπρου ο ίδιος ενημερώθηκε από την αστυνομία ότι υπήρχε εντολή από την Εισαγγελία να μαζευτούν τα αδέσποτα και μάλιστα αμέσως.

Μέχρι τις 5:00' τα ξημερώματα είχαν μαζευτεί 16 σκυλιά, από τα οποία τα 14 είχαν περισυλλεγει και στο παρελθόν, είχαν στειρωθεί και είχαν αφεθεί και πάλι ελεύθερα, ενώ τα δυο περισυνελέγησαν για πρώτη φορά.

«Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε αυτό που γίνεται, αφού τα συγκεκριμένα αδέσποτα δεν δημιουργούν προβλήματα. Επίσης θα οδηγηθούν σε ένα παράνομο κυνοκομείο το οποίο έχει υπερπληθυσμό από ζώα και το οποίο είναι παράνομο...», λένε οι άνθρωποι του Φιλοζωικού.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση