Θρίλερ με την υπόθεση του στρατιωτικού που κατηγορήθηκε για αρπαγή γυναίκας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Μαρτίου 2018 20:48 Θρίλερ με την υπόθεση του στρατιωτικού που κατηγορήθηκε για αρπαγή γυναίκας

Τι λένε οι δικηγόροι των δύο πλευρών...

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο ότι δεν θα πλησιάσει την καταγγέλλουσα, αφέθηκε μέχρι τη δίκη από το στρατιωτικό δικαστήριο, ο 40χρονος που φέρεται τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/3) να επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα και με τη βία προσπάθησε να τη βάλει μέσα στο αμάξι του.

Ο 40χρονος συνελήφθη αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο πλαίσιο του αυτοφώρου και λόγω της ιδιότητάς του ως στρατιωτικός, οδηγήθηκε στη Λάρισα όπου απολογήθηκε ενώπιων στρατιωτικής εισαγγελέως και ανακρίτριας.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, δηλώνει ότι η αστυνομία έπιασε λάθος πρόσωπο και η γυναίκα έκανε ένα τρομερό λάθος: «Υπάρχουν στοιχεία τα οποία κατατέθηκαν αρμοδίως από το φερόμενο ως δράστη. Πιστεύουμε ότι η κυρία έκανε ένα τρομερό λάθος. Τα στοιχεία αυτά και τα πραγματικά γεγονότα θα αποδείξουν ότι ο εντολέας μου δεν έχει ουδεμία εμπλοκή στο συγκεκριμένο περιστατικό», δήλωσε στο LamiaReport ο συνήγορός του Δημήτρης Κρούπης.

Από την πλευρά της νεαρής Λαμιώτισσας που δέχτηκε την επίθεση, η συνήγορος Πολιτικής Αγωγής, Σοφία Σταυράκη με γραπτή της δήλωση μας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όσον αφορά στην υπερασπιστική γραμμή του δράστη δεν θα προβώ σε κανένα σχόλιο, καθόσον όλα τα στοιχεία βρίσκονται στα χέρια της δικαιοσύνης, η οποία έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Επισημαίνω, όμως, τα εξής, σεβόμενη τα εμπλεκόμενα μέρη και το στάδιο της διαδικασίας, που δεν μου επιτρέπει να δώσω περεταίρω πληροφορίες.

Κανένας άνθρωπος δεν καταθέτει μήνυση τέτοιας σοβαρότητας και ουσίας, αν δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία.

Η εντολέας μου, παρ'ολο το σοκ που υπέστη από το περιστατικό σε βάρος της, συγκράτησε το όνομα που της ανέφερε ο δράστης, προέβη σε αναζήτηση αυτού στα social media και ειδικότερα στο Facebook και την ίδια ημέρα το μεσημέρι, ήτοι την 1/03/2018, αναγνώρισε το πρόσωπο του δράστη.

Την επομένη ημέρα, 2/03/2018, και αφού συνελήφθη ο δράστης στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, αναγνωρίστηκε από την εντολέα μου δια ζώσης στο τμήμα Ασφαλείας Λαμίας και ενώπιον των αρμοδίων αστυνομικών υπαλλήλων».

Η υπόθεση

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ το περιστατικό σημειώθηκε στις 5:30 το πρωί της Πέμπτης στη νότια Λαμία, όταν η νεαρή γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της. Τότε φέρεται ότι, ο 40χρονος την πλησίασε με το αυτοκίνητο και άρχισε να της λέει ότι έχει πρακτορείο μοντέλων και ότι επειδή ήταν πολύ όμορφη ήθελε να την προωθήσει ως μοντέλο και άλλα σχετικά, προσπαθώντας να την πείσει να μπει στο αυτοκίνητο. Όταν είδε ότι εκείνη δεν ανταποκρίθηκε προσπάθησε δυο φορές διά της βίας να την βάλει μέσα στο αμάξι του.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και αφού τον απώθησε το έβαλε στα πόδια και ταυτόχρονα άρχισε να καλεί με το κινητό την αστυνομία. Ο 40χρονος βλέποντας τη νεαρή γυναίκα να καλεί με το τηλέφωνο την αστυνομία μπήκε στο αυτοκίνητο και αναπτύσσοντας ταχύτητα εγκατέλειψε το σημείο.

Τελικά στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο δράστης συνελήφθη στις 7:30' το απόγευμα της Παρασκευής, αφού πρώτα εντοπίστηκε και προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου και αναγνωρίστηκε από την κοπέλα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση