Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Kris-Karras: Όλα τα νέα gadgets τεχνολογίας είναι εδώ!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 13:16 Kris-Karras: Όλα τα νέα gadgets τεχνολογίας είναι εδώ!

Κάνε τη ζωή σου και την οδήγησή σου πιο εύκολη, πιο ασφαλή και πιο πρακτική, μέσα από την τεχνολογία - Έλα τώρα στο κατάστημα Kris Karras και πάρε μια κάρτα δώρου!

Χρησιμοποιείστε gadget σε κάθε φάση της ημέρας και δείτε τις καθημερινές σας συνήθειες να αλλάζουν προς το καλύτερο και την ζωή σας να γίνεται πιο εύκολη με τη βοήθεια της τεχνολογίας και μάλιστα με πολύ μικρό κόστος.

Στα καταστήματα Kris Karras θα βρεις όλα τα νέα προϊόντα τεχνολογίας που θα αλλάξουν τον τρόπο που οδηγείς, αλλά και όλη την καθημερινότητά σου.

Δες παρακάτω κάποια από αυτά και σε περιμένουμε στο κατάστημα Kris Karras στη Λαμία (δίπλα στο s/m Μαρινόπουλος, στην είσοδο της πόλης από Ξηριώτισσα) για να δεις περισσότερα και να ενημερωθείς αναλυτικά.

Μη διστάσετε επίσης για οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22310 67468.

ACTION CAMERA FULL HD DV

Τέλεια ποιότητα Full-HD

Χάρη στην Action Camera Sports HD DV, ο καθένας μπορεί να καταγράφει βίντεο σε ανάλυση Full HD 1080p 30fps, αποθηκεύοντας σε κάρτες MicroSD - έως 32GB, επιτρέποντας την εγγραφή έως και 300 λεπτών από υπέροχες αναμνήσεις ή έως 6.500 φωτογραφίες στην καλύτερη ποιότητα.

Επίσης στα καταστήματα Kris Karras βρείτε προιόντα τεχνολογίας που θα ανεβάσουν επίπεδο στην εμπειρία χρήσης του κινητού σας τηλεφωνου και θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σας. 

 

Δεν ξέρεις τι να διαλέξεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Έλα τωρα στο κατάστημα Kris Karras και πάρε μια κάρτα δώρου! (πληρώνεις το ποσό που θέλεις και παίρνεις την αντίστοιχη κάρτα ΔΩΡΟΥ)

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22310 67468 ή να επισκεφθείτε το κατάστημα Kris Karras στη Λαμία (δίπλα στο s/m Μαρινόπουλος, στην είσοδο της πόλης από Ξηριώτισσα).