Προφυλακίστηκε ο 30χρονος παιδόφιλος για την αποπλάνηση μαθητών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 18:05 Προφυλακίστηκε ο 30χρονος παιδόφιλος για την αποπλάνηση μαθητών

Ο 30χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Ο Δημήτρης Ματζαβίνος οδηγήθηκε στον Ανακριτή στις 11:00 ενώ χαρακτηριστικό είναι πως αυτή τη φορά οι αστυνομικοί δεν τον μετέφεραν από την κύρια είσοδο για να αποφύγουν τις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Η απολογία διήρκεσε ένα τρίωρο περίπου και με το πέρας της ο Εισαγγελέας με τον Ανακριτή συμφώνησαν για την προφυλάκιση.

Παρόντες στην απολογία οι δύο δικηγόροι του κατηγορούμενου, Γ. Τάτσης και Γ. Ψάρρης, οι οποίοι, ερωτώμενοι από τους δημοσιογράφους, δεν θέλησαν να επεκταθούν σε λεπτομέρειες της υπερασπιστικής γραμμής . O κ. Ψάρρης έκανε λόγο για διεξοδική ανάκριση  αναφέροντας πως ο 30χρονος είναι συντετριμμένος και δεν αποδέχεται τους ισχυρισμούς σε βαρος του καταλήγοντας πως «πρέπει να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της».

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες το Αγρίνιο. Ο 30χρονος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη καθώς σε βάρος του ασκήθηκε, από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ποινική δίωξη για τις κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για αποπλάνηση παιδιού και απόπειρα αποπλάνησης κατά συρροή και της ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή .

Δείτε τις δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης του 30χρονου Γιάννη Ψάρρη.

Πηγή: agrinionews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση