Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο σφυρί οι μεζονέτες του πρώην Πρόεδρου της ΠΕΛ Γιάννη Γρανίτσα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 08:15 Στο σφυρί οι μεζονέτες του πρώην Πρόεδρου της ΠΕΛ Γιάννη Γρανίτσα

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-auction και τα ακίνητα των αδερφών Κουρή…

Καλύτερα να γκρεμίζεις παρά να χτίζεις… θα σημειώναμε για τον Γιάννη Γρανίτσα τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, που συνδύασε το όνομά του με το γκρέμισμα του γηπέδου της ΑΕΚ, αλλά και με τον τελευταίο... ασπασμό της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 έχει οριστεί  να βγουν σε πλειστηριασμό τρεις μεζονέτες του στην Εκάλη, με τιμή εκκίνησης τα 500.000 ευρώ περίπου. Οι μεζονέτες βγαίνουν στο «σφυρί» για οφειλές προς την Alpha Bank συνολικού ύψους 240.000 ευρώ.

Το οικόπεδο περιλαμβάνει μία παλιά μεζονέτα και δύο καινούργιες, εκ των οποίων καθεμία έχει εμβαδόν 300 τ.μ. περίπου.

Οι αδερφοί Κουρή

Η κρίση όμως χτύπησε και τους άλλοτε πανίσχυρους μεγαλοεκδότες Μάκη Και Γιώργο Κουρή.

Την Τετάρτη 18 Απριλίου βγαίνει στο σφυρί η πρώτη κατοικία του εκδότη της εφημερίδας «Παρόν» Μάκη Κουρή και της συζύγου του, από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-auction από την Τράπεζα Πειραιώς ενώ την Τετάρτη 28 Μαρτίου η Αlpha Βank, βγάζει στον πλειστηριασμό το ακίνητο του Γιώργου Κουρή στο Ψυχικό.

Τα αδέρφια Γιώργος και Μάκης Κουρής έστησαν την εφημερίδα Αυριανή στις αρχές του 1980 και στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκαν σε τηλεοπτικές επιχειρήσεις δημιουργώντας τα δικά τους κανάλια το 1990.

Ο εκδότης της εφημερίδας το «Παρόν» Μάκης Κουρής μαζί με τη σύζυγο του, είχαν εξ αδιαιρέτου ακίνητο στο Χαλάνδρι συνολικού εμβαδού 178 τ.μ. το οποίο αποτιμήθηκε σε 180.000 ευρώ. Το ακίνητο διαθέτει θέση στάθμευσης αυτοκινήτου συνολικής αξίας 11.000 ευρώ και μια αποθήκη που αποτιμήθηκε σε 1.800 ευρώ.

Η επισπεύδουσα τράπεζα προχώρησε στην κατάσχεση του ακινήτου για οφειλή προς την τράπεζα συνολικού ύψους 200.000 ευρώ.