Συνάντηση της νέας Διοίκησης του Επιμελητηρίου με τους ανθρώπους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 09:20 Συνάντηση της νέας Διοίκησης του Επιμελητηρίου με τους ανθρώπους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Την επίσκεψη της Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κα Ι. Λαλιώτου δέχθηκε την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Θανάσης Κυρίτσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Τμήματος Πληροφορικής Γιώργος Σταμούλης, ο Επίκουρος. Καθηγητής Γιώργος Σταμπουλής, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας  Στερεάς Ελλάδος Αθανάσιος Κακαρούντας, καθώς και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου.

Στα πλαίσια του μνημονίου συνεργασίας που έχει υπογράψει το Επιμελητήριο με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας αναλύθηκαν τεχνικά ζητήματα σχετικά με την επιμόρφωση και κατάρτιση των μελών του ΕΒΕ που αφορούν την επιχειρηματικότητα και την τεχνολογία. Επιπλέον, τέθηκαν οι βάσεις ώστε μέσα από ένα οργανωμένο πλέγμα δραστηριοτήτων η συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων να έχει ουσιαστικά αποτελέσματα για την επιχειρηματική κοινότητα.

Στη συνέχεια τα μέλη της Δ.Ε. του ΕΒΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο Θανάση Κυρίτση επισκέφτηκαν το Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση