«Tomb Raider»: Η Lara Croft επιστρέφει στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 08:51 «Tomb Raider»: Η Lara Croft επιστρέφει στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις!
Το reboot της περίφημης σειράς που δόξασε και με το παραπάνω η Ατζελίνα Τζολί, συμπίπτει με την 20ή επέτειο από την κυκλοφορία του δημοφιλούς videogame.  Αυτή τη φορά η Αλίσια Βικάντερ αναλαμβάνει το ρόλο της ηρωίδας και δώσει ένα χαρακτήρα πιο κοντά στην πραγματικότητα  και με πολύ θεαματική δράση!!!
 
Οι προβολές του «Tomb Raider» ξεκινούν την Πέμπτη (15/3)
 
Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή του «Tomb Raider».
 
Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά το μεσημέρι της Παρασκευής (16/3) από το LR.
 
Ώρες προβολής στις 7:00΄ το απόγευμα και στις 10:00΄ το βράδυ.
 
Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν την ημερομηνία και ώρα προβολής που εκείνοι επιθυμούν για να δουν την ταινία.
 
 
 
Περίληψη

Η Λάρα Κροφτ είναι η ατίθαση κόρη ενός εκκεντρικού εξερευνητή, ο οποίος εξαφανίστηκε, όταν εκείνη ήταν ακόμα στην εφηβεία. Στα 21 της πια, αποφασισμένη να χαράξει τη δική της πορεία, αρνείται τα σκήπτρα της παγκόσμιας αυτοκρατορίας του πατέρας της με το ίδιο πάθος που αρνείται να αποδεχθεί τον θάνατό του. Θέλοντας να αντιμετωπίσει τα γεγονότα και να προχωρήσει στη ζωή της, επτά χρόνια μετά την εξαφάνιση του, η Λάρα θα προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο που περιβάλλει το θάνατό του. Αν καταφέρει να επιζήσει της επικίνδυνης αυτής περιπέτειας, τότε ίσως ανοιχτεί μπροστά της μια νέα ζωή, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του tomb raider.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας...
 
 
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Προσαρμοσμένη αναζήτηση