Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Ανέλαβε κι επίσημα τα καθήκοντά του ο Αρχιπύραρχος Νίκος Σπαής (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 08:16 Λαμία: Ανέλαβε κι επίσημα τα καθήκοντά του ο Αρχιπύραρχος Νίκος Σπαής (BINTEO)

Τι ζήτησε ο νέος Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ. Στερεάς από φορείς, πολίτες και δημοσιογράφους.

Στο γραφείο του στη Λαμία βρέθηκε την Πέμπτη 15 Μαρτίου ο νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης (ΠΕ.ΠΥ.Δ.) Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Β. Σπαής.

Ο κ. Σπαής στις τελευταίες κρίσεις προήχθη στο βαθμό του Αρχιπυράρχου και συγχρόνως ανέλαβε την ευθύνη της Περιφερειακής Διοίκησης Στερεάς μετακινούμενος από τη διοίκηση της ΠΥ Πύργου, από όπου έλκει και την καταγωγή του, αφού έχει γεννηθεί στη Νεμούτα Ηλείας.

Ο 55χρονος αξιωματικός της Πυροσβεστικής είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά. Έχει υπηρετήσει σε πολλές μάχιμες υπηρεσίες, έχοντας εύφημη μνεία για τη συμμετοχή του σε διασώσεις ατόμων στον καταστροφικό σεισμό του 1999 στην Αθήνα.

Προήχθη σε όλους τους βαθμούς κατ’ επιλογήν και τιμήθηκε με πολλά μετάλλια και παράσημα μεταξύ άλλων, με τον ανώτερο Ταξιάρχη του Τάγματος του Φοίνικα, τον Ανώτερο Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής.

Το μεσημέρι της Πέμπτης μίλησε στους δημοσιογράφους περιγράφοντας τη φιλοσοφία του  σχετικά με την πρόληψη απέναντι στην θεραπεία, στοιχείο που ζητεί και από τους συναδέλφους του και από τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς, ενώ από τα ΜΜΕ ζητεί συνεργασία για τη σωστότερη ενημέρωση των πολιτών.

Δείτε το σχετικό βίντεο: