Θρίλερ με τα κορίτσια από το Δήλεσι: Η μικρή είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 09:01 Θρίλερ με τα κορίτσια από το Δήλεσι: Η μικρή είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Κόλαση κατήγγειλαν τα δύο κορίτσια στις αρχές!...

Θρίλερ με τις αδερφές που εξαφανίσθηκαν από το σπίτι τους την περασμένη Δευτέρα.

Με ανακούφιση μεταδόθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού», το πρωί του Σαββάτου (17/3), ότι τα δύο κορίτσια η Ντενίσα Ντ., 17 ετών και η Εμμανουέλα Ντ., 16 ετών, επικοινώνησαν με την Αστυνομία και είναι καλά στην υγεία τους.

Τα δυο κορίτσια, είχαν βρει καταφύγιο στο Ναύπλιο μαζί με έναν 19χρονο φίλο τους, ο οποίος τυγχάνει ανιψιός γνωστής ηθοποιού όπως μετέδωσε και η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Σύμφωνα με τη γνωστή ηθοποιό που μίλησε στο protothema στο τηλεφώνημά τους στις Αρχές τα δυο κορίτσια, φέρονται να αποκάλυψαν πως υπήρχαν συχνές σκηνές βίας από τους γονείς τους εναντίον τους. Ακολούθησε κατάθεση των τριών νέων στο Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου.

«Δίνουν κατάθεση τα κοριτσάκια μαζί με τον ανιψιό μου στο Αστυνομικό Τμήμα του Σχηματαρίου. Από ότι γνωρίζω ο ανιψιός μου, θα επιστρέψει στο σπίτι κι όσο για τα κοριτσάκια δεν γνωρίζω περισσότερα γιατί αρνούνται να επιστρέψουν στο σπίτι» δήλωσε στο protothema.gr η θεία του 19χρονου.

O 19χρονος ο οποίος είχε ενημερώσει τον πατέρα του για τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι δυο φίλες του φαίνεται να είναι εκείνος που τις έπεισε να μιλήσουν στην αστυνομία.

Από τις καταθέσεις των δυο κοριτσιών σχηματίσθηκε δικογραφία για υπόθεση της οικογενειακής βίας. Στη συνέχεια θα αναλάβουν δράση οι εισαγγελικές αρχές προκειμένου να διερευνήσουν τις καταγγελίες για κακοποίηση στο οικογενειακό περιβάλλον και στη συνέχεια να αποφασίσουν αν τα κορίτσια θα επιστρέψουν στο σπίτι τους ή σε κάποια δομή φιλοξενίας.

Η απόπειρα αυτοκτονίας

Εντωμεταξύ μία ακόμη πληροφορία ήρθε να δώσει ένταση στο θρίλερ με τα δύο κορίτσια. Σύμφωνα με την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» η μικρότερη από τις ανήλικες αδελφές πριν από ένα χρόνο (το περασμένο Πάσχα) είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει μην αντέχοντας την κόλαση που ζούσε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση