Στο σκαμνί αύριο 35 άτομα για σωματεμπορία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 10:10 Στο σκαμνί αύριο 35 άτομα για σωματεμπορία

Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει τη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα στην αίθουσα του Δικαστηρίου.

Υπόθεση σωματεμπορίας με την εμπλοκή 35 κατηγορουμένων, εκ των οποίων οι 16 από τον νομό Λάρισας αναμένεται να ξεκινήσει αύριο στις δικαστικές αίθουσες της Λάρισας. Ανάμεσά τους βρίσκονται και δύο Λαρισαίοι αστυνομικοί οι οποίοι έκαναν τα στραβά μάτια, όπως κατηγορούνται, με αντάλλαγμα κατά βάση τις υπηρεσίες των κοριτσιών.

Ο κύριος όγκος των Λαρισαίων κατηγορουμένων δραστηριοποιείται στο κέντρο της πόλης και σχετίζεται με καταστήματα …ανάλογου ύφους, ενώ ένας άλλος αριθμός των εμπλεκομένων προέρχεται από ορεινή περιοχή του νομού.

Κάποιοι από τους κατηγορούμενους προσπαθούσαν μάλιστα να πείσουν τις κοπέλες πως θα τις κάνουν… σταρ, καθώς είχαν τις γνωριμίες να τις προβάλουν σε εκπομπές τοπικών θεσσαλικών καναλιών. Τους έλεγαν πως έχουν διασυνδέσεις με τηλεοπτικούς παράγοντες και μπορούσαν να τις προωθήσουν ώστε να ασχοληθούν αργότερα ως μοντέλα. Τους έλεγαν πως είχαν κανονίσει και τηλεοπτικές εμφανίσεις. Αυτό θα γινόταν βέβαια αν πρώτα ικανοποιούνταν και οι ίδιοι με τις υπηρεσίες των κοριτσιών.

Οι κατηγορούμενοι χωρίζονται σε κατηγορίες, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα. Τους επικεφαλής, τους καταστηματάρχες και τους πελάτες.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Προσαρμοσμένη αναζήτηση