Στον Ιερώνυμο ο Σαρακιώτης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 11:06 Στον Ιερώνυμο ο Σαρακιώτης

Αντικείμενο της συνάντησης οι επικείμενες συνεδριάσεις της Δ.Σ.Ο. σε Βηρυτό και Αθήνα.

Σε μια περίοδο δύσκολη για τις σχέσεις Εκκλησίας - Κράτους, ο βουλευτής Φθιώτιδας, είχε μία ακόμη συνάντηση με τον προκαθήμενο της Ελληνικής Εκκλησίας Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο.

Ο κ. Σαρακιώτης θέλησε να ενημερώσει τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο για τις δραστηριότητες της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.), της οποίας ο Φθιώτης βουλευτής είναι μέλος.

Ο Αρχιεπίσκοπος ενημερώθηκε σχετικά με τις προετοιμασίες για τις επικείμενες συνεδριάσεις στη Βηρυτό του Λιβάνου στις 25 Μαρτίου και στην Αθήνα το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ ο κ. Σαρακιώτης δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για την αμέριστη συμπαράσταση της Εκκλησίας της Ελλάδος στις πρωτοβουλίες με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των κρατών-μελών της Συνέλευσης.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου «τόσο ο Βουλευτής Φθιώτιδας όσο και ο Αρχιεπίσκοπος συμφώνησαν να συνεχίσει η άψογη συνεργασία, καθώς και η επικοινωνία μεταξύ τους. Άλλωστε, οι κοινές δράσεις πολιτείας και Εκκλησίας στη Φθιώτιδα και σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι πολυάριθμες και αξίζει να υποστηριχθούν».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση