Ξανά στο εδώλιο η σατανική παπαδιά και ο εραστής της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 08:40 Ξανά στο εδώλιο η σατανική παπαδιά και ο εραστής της

Οι δυο εραστές έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του 52χρονου ιερέα από χωριό της Φωκίδας, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών....

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών θα καθίσουν ξανά η σύζυγος του ιερέα, που δολοφονήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 στην Ηλεία, και ο εραστής της.

Υπενθυμίζεται ότι η παπαδιά και ο εραστής της τον Ιούνιο του 2013 είχαν καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αιγίου σε ισόβια κάθειρξη, για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η δολοφονία του ιερέα από τη Πυρά Φωκίδας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο 41χρονος, άλλαξε την προανακριτική του κατάθεση, τόνισε ότι η παπαδιά δεν φταίει σε τίποτα και πως ο ίδιος, πάνω στη ζήλεια και τη θολούρα του, σκότωσε τον ιερέα, χωρίς να συμμετέχει σε καμία περίπτωση η παπαδιά στο έγκλημα.

Αυτό όμως δεν υπολογίστηκε από το δικαστήριο που έκρινε ότι είναι ένοχη και η γυναίκα. Με ψήφους 7 - 0 για τον εραστή και 6 - 1 για την παπαδιά. Μόνο ένας δικαστής είχε προτείνει την αθώωση της γυναίκας. Το δικαστήριο δεν δέχθηκε κανένα ελαφρυντικό.

Η παπαδιά είχε ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης υποστηρίζοντας ότι δεν είχε βάλει κανέναν να σκοτώσει τον σύζυγό της.

Υπενθυμίζεται ότι η ανθρωποκτονία του ιερέα, Θανάση Αυγερόπουλου, σημειώθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 2012 στο 21ο χ.λ.μ. της Εθνικής Οδού Πύργου – Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, η σορός του άτυχου ιερέα έφερε κακώσεις στο θώρακα και το κεφάλι, που προέρχονται από πυροβόλο όπλο.

Η είδηση της φρικτής δολοφονίας του ιερέα, πατέρα τριών παιδιών, είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση