Οι επτά νέες θέσεις γιατρών που εγκρίθηκαν για το Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 08:16 Οι επτά νέες θέσεις γιατρών που εγκρίθηκαν για το Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα (19/3) η απόφαση έγκριση της προκήρυξης των 768 θέσεων ειδικευμένων γιατρών του κλάδου ΕΣΥ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι 528 είναι νέες θέσεις στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), εκ των οποίων οι πέντε για το Νοσοκομείο Λαμίας.

Τελικά στην ίδια προκήρυξη περιλαμβάνονται και οι δύο Επιμελητές Β’ που εγκρίθηκαν για το Ογκολογικό και τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας.

Αναλυτικά στην προκήρυξη του Υπουργείου για το Νοσοκομείο Λαμίας περιλαμβάνονται: Δύο θέσεις Επιμελητή Α΄ και τρεις θέσεις Επιμελητή Β’:

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)

Μία θέση Επιμελητή Β’:

Παθολογίας – Ογκολογίας

Μία θέση Επιμελητή Β’:

ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ (για τη Μ.Ε.Θ.)

Όλες τις θέσεις μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ.

Συνολικά με τις παραπάνω θέσεις που θα προκηρυχθούν, για το Νοσοκομείο Λαμίας καλύφθηκαν, βρίσκονται στο στάδιο διορισμού, δημοσίευσης ή άμεσης προκήρυξης συνολικά 19 γιατροί. Αναλυτικά (από όσα έχουν δημοσιευθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ):

Από την 1η προκήρυξη για τα ΤΕΠ – 2 γιατροί (έχει έρθει ένας χειρουργός, μετά τις παραιτήσεις αναμένεται ένας ακόμη – Ορθοπαιδικός;)

Από τη 2η προκήρυξη για τα ΤΕΠ – 1 γιατρός (αναλαμβάνει άμεσα ένας Καρδιολόγος).

Από τη νέα προκήρυξη για τα ΤΕΠ – 5 γιατροί (όπως παραπάνω)

Για την Παθολογική Κλινική – 2 γιατροί (έχει αναλάβει ήδη ένας, αναμένεται άμεσα άλλος ένας γιατρός μετά τις παραιτήσεις).

Για τη ΜΕΘ – 2 γιατροί (ήρθε ήδη ένας, συν τη νέα θέση Επιμελητή Β’)

Για το Αναισθησιολογικό – 2 γιατροί (οριστικοποιήθηκε το ενδιαφέρον της μίας γιατρού που αναλαμβάνει πριν το Πάσχα και περιμένουμε μετά τις παραιτήσεις τον δεύτερο)

Για το ογκολογικό τμήμα – 2 γιατροί (στο στάδιο της κρίσης η θέση Επιμελητή Α’ με βεβαιωμένο ενδιαφέρον και η νέα θέση Επιμελητή Β’ που περιγράφουμε πιο πάνω)

Για τη Νευροχειρουργική – 1 γιατρός (Επιμελητής Β’)

Επίσης αναμένεται η ολοκλήρωση των αποσπάσεων 2 γιατρών (ενός Ακτινολόγου και ενός ψυχιάτρου).

Θυμίζουμε τέλος τις 12 θέσεις επικουρικών γιατρών εκ των οποίων έχουν καλυφθεί οι τέσσερις.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση