Προχωρά τη μήνυση ο Δήμαρχος Στυλίδας για το λιμάνι της Γλύφας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 17:29 Προχωρά τη μήνυση ο Δήμαρχος Στυλίδας για το λιμάνι της Γλύφας

Με έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, πέρασε η απόφαση του Πρόεδρου της και Δημάρχου Απόστολου Γκλέτσου «για άσκηση μηνυτήριας αναφοράς για τα έργα στο λιμένα Γλύφας».

Το θέμα είχε έρθει την περασμένη Πέμπτη 15 Μαρτίου στο κατεπείγον Δημοτικό Συμβούλιο όπου και δόθηκε η εξουσιοδότηση στο Δήμαρχο να κινήσει τις διαδικασίες. Ακολούθως πέρασε Οικονομική το μεσημέρι της Τρίτης (20/3) όπου ψηφίσθηκε ομόφωνα η πρόταση του Δημάρχου (παρόντες οι κκ Γκλέτσος, Φούντας, Αχινιώτης, Ζαρογιάννης και Χαρίσης – απόντες οι κκ Καρανάσιος και Δρόσος).

Σύμφωνα με την απόφαση ορίσθηκε πληρεξούσιος δικηγόρος η κα Ειρήνη Μωυσιάδου, προκειμένου να συντάξει και να καταθέσει ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Λαμίας, μηνυτήρια αναφορά, για λογαριασμό του Δημάρχου Στυλίδας, Αποστόλου Γκλέτσου του Ευσταθίου, κατά παντός υπευθύνου, αναφορικά με τα αδικήματα της απιστίας και παράβασης καθήκοντος  ή οποιουδήποτε άλλου αδικήματος προκύψει ότι διεπράχθη, με πράξεις ή παραλείψεις  αρμοδίων, αναφορικά με τα έργα, 1) «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΛΙΜΕΝΑ ΓΛΥΦΑΣ» και  2) «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΛΑΒΩΝ ΛΙΜΕΝΑ ΓΛΥΦΑΣ». 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση