Παράπονα από την ΕΑΣΥΦ για το πρόγραμμα υπηρεσιών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 08:26 Παράπονα από την ΕΑΣΥΦ για το πρόγραμμα υπηρεσιών

Έγγραφο προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας, με κοινοποίηση προς το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, τις Διοικήσεις Αξιωματικών και τα μέλη της, απέστειλε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας (ΕΑΣΥΦ).

Θέμα της η μη εφαρμογή των Προεδρικών Διαταγμάτων που υποχρεώνουν έκδοση εβδομαδιαίων προγραμμάτων, σε κάποια Τμήματα.

Αναλυτικά το σχετικό έγγραφο:

«Κύριε Διευθυντά, Η Ένωση μας, μετά από παράπονα συναδέλφων μας για την μη έκδοση Υπηρεσίας σε εβδομαδιαία βάση, επικοινώνησε απογευματινές ώρες της 19-03-2018, με όλες τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και διαπίστωσε ότι, στα Τ.Μ.Δ.Λαμίας, Α.Τ.Αμφίκλειας και Α.Τ.Δομοκού η Υπηρεσία είχε εκδοθεί μόνο για την σήμερον 20-03-2018, ενώ στο Τ.Τ.Λαμίας έως και την αύριον 21-03-2018, κατά παράβαση των διατάξεων του Π.Δ.394/2001, ως τροποποιήθηκε με Π.Δ.173/2013.

Σας καλούμε λοιπόν, να επιστήσετε την προσοχή στους κ.κ.Διοικητές των Υπηρεσιών, για την πλήρη εφαρμογή των ως άνω διατάξεων, συνεπικουρώντας το έργο τους εκδίδοντας τυχόν διαταγές λήψης μέτρων τάξης για όλη την εβδομάδα, το αργότερο έως την 11:00 ώρα της εκάστοτε Παρασκευής.

Τέλος, δηλώνουμε ότι δεν θα διστάσουμε να χρησιμοποιήσουμε κάθε ένδικο μέσο που διαθέτουμε, ώστε να αποφευχθούν αντίστοιχα φαινόμενα στο μέλλον».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση