Δήμος Λαμιέων: Ολοκληρώθηκε η υδροδότηση του Ζηλευτού (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 08:12 Δήμος Λαμιέων: Ολοκληρώθηκε η υδροδότηση του Ζηλευτού (ΒΙΝΤΕΟ)

Νωρίτερα από τις αρχικές προβλέψεις - Επόμενος σταθμός η σύνδεση των υδραγωγείων Γοργοποτάμου - Λιανοκλαδίου.

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού, επέλεξε ο Δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης να παρουσιάσει την ολοκλήρωση του έργου υδροδότησης της Τοπικής Κοινότητας Ζηλευτού από τη ΔΕΥΑΛ.

Το πρωί της Πέμπτης (22/3) ο Δήμαρχος με συνεργάτες του, αλλά και στελέχη της ΔΕΥΑΛ με επικεφαλής τον Διευθυντή της Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, μετέβησαν στο υδραγωγείο του Ζηλευτού που συνδέεται πλέον με το εξωτερικό υδραγωγείο των Λουτρών Υπάτης, ένα έργο προϋπολογισμού 440.000 ευρώ.

Πρόκειται για έργο που διασφαλίζει την επάρκεια αλλά και την ποιότητα του νερού στην περιοχή, με την κατασκευή δικτύων ύδρευσης σε μήκος 6.870 μέτρων και την κατασκευή νέου αντλιοστασίου ύδρευσης.

Δείτε τι είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Σταυρογιάννης για το έργο του Ζηλευτού, αλλά και για το επόμενο αυτοχρηματοδοτούμενο έργο «Κατασκευή Τροφοδοτικού Ύδρευσης Λειανοκλαδίου και Δικτύων Ύδρευσης»  προϋπολογισμού 490.000,00€ , που δημοπρατεί η ΔΕΥΑΛ την επόμενη Δευτέρα 26 Μαρτίου με στόχο την ενοποίηση των υδραγωγείων  Γοργοποτάμου – Λειανοκλαδίου:

Κι άλλες φωτογραφίες από την επίσκεψη του Δημάρχου στο υδραγωγείο Ζηλευτού:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση